Esra Erol’da Aynur’un Babası Kim? Gerçekler Açığa Çıkıyor


Güncelleme: 22 Şubat 2018 : 17:05
0

Esra Erol 22 şubat perşembe yayınlanan bölümde Aynur’un acı dolu hikayesi izleyenleri oldukça üzdü. Doğduğu gün babası tarafından terk edilen Aynur yıllar sonra babasına kavuşabilecek mi? Türkmenistan’dan babası Vedat Aydın’ı bulmak için gelen Aynur amacına ulaşabilecek mi? Aynur’un babası Vedat Aydın kim?


Esra Erol’da Hasan Can’ın Babası Mevlüt Eke Kimdir? Hapse Girecek mi?


Yıllar önce Aynur’un annesiyle yasak aşk yaşayan Vedat Aydın kızının sesini duyacak mı? 2000’li yılların başında ticaret için Türkmenistan’a giden Vedat Aydın burada Aynur’un annesiyle ilişki yaşıyor. Uzun yıllar süren ilişkinin sonucunda bir kız çocukları dünyaya geliyor. Fakat Vedat Aydın 2005 yılında Türkmenistan’dan sınır dışı ediliyor. Bir daha ne kızını nede annesini arayıp sormuyor. 19 yaşına kadar babasından hiç haber alamayan Aynur’un sessiz çığlığı cevap bulabilecek mi?

Büyük umutlarla Esra Erol’da programına başvuran Aynur babası Vedat Aydın’a ulaşabilecek mi? Ortalama 56-57 yaşlarında olduğu tahmin edilen Vedat Aydın isimli iş adamını sizler tanıyorsanız yorum kısmında paylaşabilirsiniz.