Dostlar Mahallesi Bitti Mi? Neden Erken Final Yaptı?


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 20:00
4

Heyecanlı bir bekleyişin ardından 16 Aralık cumartesi günü yayın hayatına başlayan Dostlar Mahallesi ne  yazık ki beklentileri karşılamadı. Eğlenceli konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla büyük umutlarla ekrana gelen Dostlar Mahallesi neden erken final yapıyor? Dostlar Mahallesi neden bitti? Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin akıbeti ne olacak?


2018 Yerli Filmler Tam Liste Vizyon Tarihleri


Çağla Şikel, Alişan, Hande Katipoğlu, İnan Ulaş Torun, Zeynep Eronat, Ersin Korkut ve Buse Varol gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran dizi düşük reytinglerden dolayı erken final kararı aldı. Cumartesi akşamları, Fazilet Hanım Ve Kızları, Bahtiyar Ölmez, Kalbimdeki Deniz ve Yeni Gelin dizileriyle verdiği reyting mücadelesinde yenik düşen Dostlar Mahallesi ne yazık ki ekranlara veda etme kararı aldı.

 

Aslında dizi final kararından önce gün değişikliği yaparak ekranda kalmak için şansını deneyebilirdi. Çünkü Yeni Gelin, Bahtiyar Ölmez  ve Dostlar Mahallesi komedi türünde diziler olduğu için hepsinin aynı güne denk gelmesi kötü bir tesadüf oldu. Dostlar Mahallesi cumartesi dışında birgün yayınlanıyor olsaydı reytingleri daha yüksek olabilirdi.

Daha önce yayınlanan ve dönemin başarılı yapımlarından, Çiçek Taksi, Akasya Durağı ve Cennet Mahallesi esintilerini taşıyan dizinin mutlaka bir izleyici kitlesi olacaktı. Fakat zor bir günde ekrana gelen dizinin düşük reytingleri reklam gelirlerini kestiği için dizinin fişi kanal tarafından çekildi. Dizinin stok bölümleri yayınlandıktan sonra ekranlara veda edecek.

Sizler Dostlar Mahallesi dizisinin final kararı hakkında ne düşünüyorsunuz?  Dostlar Mahallesi final mi yapmalı devam mı etmeli? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=iceRYra-FlQ

4 YORUMLAR

Comments are closed.