Dostlar Mahallesi Tuttu Mu izlendi Mi? Reyting Sonuçları


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:28
2

16 Aralık Cumartesi ilk bölümü ile ekrana gelen Dostlar Mahallesi tuttu mu? İzlendi mi? Reyting sonuçları nasıl? Uzun süren tanıtım ve fragmanların ardından yayın hayatına başlayan komedi dizisi Dostlar Mahallesi beklentileri karşıladı mı? Kanal D’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği Dostlar Mahallesi ilk bölüm reyting sonuçları nasıl? İşte ayrıntılar…


Dostlar Mahallesi Metin’in Söylediği Arabaya Taş Koydum Şarkısı ve Sözleri<<<tıkla


Kadrosunda Alişan, Çağla Şikel, Hande Katipoğlu, Zeynep Eronat, Ulaş İnanç Torun, Ceyhun Fersoy, Ersin Korkut ve Buse Varol gibi isimlerin yer aldığı dizi yayın hayatına nasıl bir başlangıç yaptı oldukça merak ediliyor. Ekranların en büyük eksiği komedi türünde dizilerin kısıtlı sayıda olması. Dostlar Mahallesi ilk bölümü ile bu açığı kapatacağının sinyallerini verdi.

Çiçek Taksi, Akasya Durağı ve Cennet mahallesi esintilerini izlediğimiz Dostlar Mahallesi oldukça eğlenceli bir proje. Dizinin tutup tutmayacağı, devam edip etmeyeceği yönünde net ve kesin bilgiler vermek için henüz çok erken. İlk bölümü merak edilip izlenen diziler ilerleyen bölümlerde düşüşe geçerken, tam tersi de olabiliyor. Bu yüzden Dostlar Mahallesi erken final yapar yada ekran macerası uzun sürer yorumlarında bulunmak sağlıklı olmaz. Fakat komedi dizisi eksikliğini kapatacak bir proje olduğu kesin.

Dizinin en büyük dezavantajı cumartesi akşamları yayınlanıyor olması. Aynı gün aynı saatte, Bahtiyar Ölmez, Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları gibi izlenme oranları yüksek dizilerle reyting mücadelesi verecek. İlk hafta reyting sonuçlarına baktığımızda 13. sırada kendisine yer bulan dizinin kötü bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz. Bakalım diğer haftalarda nasıl bir performans sergileyecek. Ancak şimdiden şunu söyleyebiliriz, final yolu yakın gibi. Dostlar Mahallesi dizisine yayın hayatında başarılar diliyoruz.

Siz Dostlar Mahallesi dizisini nasıl buldunuz? Dostlar Mahallesi dizisi izlenir mi yoksa erken final mi yapar? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. Bu dizinin bitmesini istemiyoruz kanal d bu diziyi sakın bitirmeyin! İsimsizler denen o lanet dizi iyiki de bitti.

  2. İsimsizlerin bitirilmesi çok yanlıştı. Bu nedenle Kanal d’ den koptum, yerine gelen diziyi izlemeyi de düşünmüyorum. Umarım erken final yapar.

Comments are closed.