Cingöz Recai Dizisi Tuttu mu? Cingöz Recai Devam Edecek mi Final mi Yapacak?


Güncelleme: 8 Mayıs 2017 : 18:53
0

Ekranların yeni dizisi Cingöz Recai tuttu mu? Cingöz Recai erken final mi yapacak? Cingöz Recai devam edecek mi?

Buğra Gülsoy’un başrolünde yer aldığı Cingöz Recai dizisi için hazırlıklar geçtiğimiz sezondan beri yapılmaya başlandı. Cast çalışmaları oldukça uzun süren dizinin başrolü için ilk önce Kenan İmirzalıoğlu düşünülse de Buğra Gülsoy ile anlaşma imzalandı.

Peyami Safa’nın ölümsüz eseri Cingöz Recai serisinin televizyonlara uyarlanmış hali olan Cingöz Recai, uzun bir süre ekranlarda olacağa benziyor. Çünkü Peyami Safa’nın kitap serisi, defalarca kez basılmış ve birçok kişi tarafından da okunmuştu. Özellikle 90’lar kuşağının Türkçe derslerinde de zaman zaman yer verilen seri, maceranın en güzel şeklini kitaba taşımaktaydı.

Kitabı okurken büyük keyif duyan nesilin diziye de sahip çıkacağı düşünülse de dizideki oyunculuk performansları da çok önemli. Buğra Gürsoy, yer aldığı tüm yapımlarda oyunculuk performansı ile dikkat çekmiş olsa da Cingöz Recai rolü, bu güne kadar oynadığı rollerden oldukça farklı. Bu nedenle ünlü oyuncu eğer rolün altından başarıyla kalkabilirse Cingöz Recai dizisi yeni sezonun en etkili dizilerinden birisi olmayı başarabilecek.

 

Sizce Cingöz Recai dizisi devam etmeli mi? Cingöz Recai dizisini severek izliyor musunuz? Yoksa dizi yeni sezona devam etmeden erken final mi yapmalı? Konu ile ilgili görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Tıklayınız>>> Cingöz Recai Dizisi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler