Bahtiyar Ölmez Dizisi Çağla Kim? Tüm Ayrıntılar


Güncelleme: 12 Kasım 2017 : 19:33
0

Atv’nin bu sezon ki yeni projelerinden olan Bahtiyar Ölmez dizisi 11 kasım 2017 Cumartesi günü 1. bölümü ile yayın hayatına başladı. Dizinin ilk göze çarpan özelliklerinden en önemlisi dizi de yer alan oyuncu kadrosu. İlk bölümü ekranlarımıza gelmeye başlayan dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılacak kişiler de şekillenmeye başladı. İşte dizi ye yeni katılan Bahtiyar Ölmez dizisi Çağla karakterini sizler için araştırdık. Bahtiyar Ölmez Dizisi Çağla Kim? Tüm Ayrıntılar.

11 Kasım 2017 Cumartesi günü ekranlarımızda yayın hayatına başlayan Bahtiyar Ölmez dizisi, Atv’nin bu sezon ki iddialı yapımlarından. Yapımcılığını Nehir Yapım’ın üstlendiği dizide, Başrolleri Yetkin Dikinciler ile Hande Subaşı paylaşıyor. Başrollere ise ünlü oyuncular Güven Hokna, Umut Oğuz, Semih Öztürk, Orhan Aydın ve Serkan Kuru eşlik ediyor.

Peki Bahtiyar Ölmez Çağla kim? Gerçek adı, yaşı, boyu, kariyeri işte bütün ayrıntılar haberimizde. Bahtiyar Olmaz dizisi Çağla karakterini canlandıran kişi ünlü ve güzel oyuncu, Tuğçe Karabacak’tır. Peki Tuğçe Karabacak kimdir? Bahtiyar Ölmez dizisi Çağla karakterini canlandıran Tuğçe Karabacak; 1987 Isparta doğumludur. Eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi Moda Bölümünde tamamlamıştır. 1,70 boyundaki güzel oyuncu Kova burcudur.

İlk oyunculuk deneyimini 2012 Çıplak Gerçek Dizisinde yer alarak gerçekleştirmiştir. Bu dizi ile başarılı bir performans gösteren güzel oyuncu, başka yapımlardan da teklifler almaya başlamıştır. İşte güzel oyuncunun yer aldığı başarılı yapımlar: Kaç Kaçabilirsen, Aşk Laftan Anlamaz, Hayalet Dayı, Şehrin Melekleri, Kurt Seyit ve Şura.Bahtiyar Ölmez dizisi hakkında her türlü bilgiye ulaşmak için sitemizi takip edebilirsiniz. Bahtiyar Ölmez Dizisi Çağla Kim? Tüm Ayrıntılar


BAHTİYAR ÖLMEZ DİZİSİ OYUNCU KADROSU<<<tıkla


 

BAHTİYAR ÖLMEZ 2. BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=nXbnPWpsrao