Ateşböceği Barış’ın Annesi Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 28 Temmuz 2017 : 08:57
2

Ateşböceği Star Tv ekranlarında devam ediyor. Her Perşembe izleyicisi ile buluşan dizide yeni karakterlerin sinyalleri gelmeye başladı. Barış’ın annesinin fotoğrafı 5. bölümde ekranlara geldi. Senaristler Barış’ın annesini diziye dahil etmeye çalışıyorlar.

Her dizisi de olduğu gibi Ateşböceği dizisinde de bazı karakterlerin varlığı gizli tutuluyor. Örneğin Barış’ın annesinin kim olduğu, akıbeti şuan için belli değil.

Gelen bilgilere göre eğer dizinin konusunda durağanlık olduğu takdirde diziye yeni karakterleri ekleyerek diziye canlılık getirilmeye çalışılacak.

Barış’ın annesinin de diziye dahil olacağı 5. bölümde belli edildi. Barış avukatlık bürosunu yeni bir yere taşımak için harekete geçer. Taşınma anında bir kitabın arasından Barış’ın annesinin fotorğrafı düşer. Bu da ilerleyen bölümlerde Barış’ın annesinin ortaya çıkacağının bir nevi işareti olmuştur. En azından dizi eleştirmenleri bu düşüncede hemfikirler.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Barış’ın annesi öldü mü? Yoksa ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak mı? Sizler böyle bir karakterin diziye dahil olmasını ister misiniz? Yorumlarınızla bizlerle fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.


Ateş Böceği Final Mi Yapıyor? Yeni Sezonda Devam Edecek Mi?


Ateş Böceği Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Rolleri


Ateş Böceği Dizisi Nerede Çekiliyor?


 

2 YORUMLAR

  1. Bence annesi ortaya çıkmalı ki adlı ve barış’in arasındaki buzlar az da olsa eriyebilsin. Barış Çiçek konusunda kendisini haksızlık etmesin.Bence barış ın ANASI ortaya çıkmalı ve oğluyla aslının arasını yapabilsin

Comments are closed.