Ateş Böceği İlayda Taş Kimdir? Gerçek Adı-Sevgilisi-Boyu-Yaşı


Güncelleme: 29 Haziran 2017 : 16:37
2

Star Tv ekranlarında 29 Haziran Perşembe akşamı ekranlara gelen Ateş Böceği dizisi ilk günden ciddi anlamda bir beğeni topladı. Özellikle dizideki karakterler en az dizinin konusu kadar ilgi toplamaya yetti. O karakterlerden birisi de güzelliği ile dikkat çeken İlayda karakteri.

Ateş Böceği İlayda Taş Kimdir? Ateş Böceği dizisinde İlayda karakterini canlandıran oyuncu kim? Oyuncumuzun ismi Seda Güven’dir. Seda Güven kimdir?

Seda Güven 1984 İzmir doğumludur ve 33 yaşındadır. Güzel oyuncu 166 cm boyunda olup, Oğuz Güven ve Serpil Güven çiftinin kızlarıdır. Seda Güven 2014-2015 yılları arasında Keremcem ile evli kalmıştır.

Asıl mesleği tekstil tasarımı olan Seda Güven, model olmak için bir ajansa kayıt yaptırmıştır. Daha sonra oyunculuk alanında eğitim alan Seda Güven ilk oyunculuk deneyimini Ekmek Teknesi dizisi ile yapmıştır.

Daha sonra sırası ile Fatmagül’ün Suçu Ne, Merhaba Hayat, Kurt Seyit ve Şura adlı dizilerde oynamıştır. Keremcem ile 2014 yılında Paris’te evlenmiş ve 2015 yılında boşanmıştır. Şuanda Onur Tuna ile aşk yaşamaktadır.

Ateş Böceği Dizisi Oyuncu Kadrosu. Tüm Oyuncular

Ateş Böceği Dizisinin Çekim Yeri Neresi?

 

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.