Ateş Böceği Boran Kimdir? Gerçek Adı, Sevgilisi, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 29 Haziran 2017 : 16:18
2

Ateş böceği dizisi ekranlarda başarıyla devam ederken dizinin başrol oyuncuları da büyük beğeni topladı. Peki Ateş Böceği Boran kimdir? Ateş Böceği dizisinde Boran karakterini kim canlandırıyor?

Ebru Hacıoğlu tarafından senaryosu yazılan dizi oldukça farklı bir konu ile ekranlara geliyor. Aslı isminde bir taksi şoförü ile Boran isimli yakışıklı avukatın birbirlerine duydukları tutku dolu aşkı konu alan dizi hem konusuyla hem de oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekti.

Ateş Böceği Boran kim? Seçkin Özdemir kimdir? Star Tv ekranlarının yeni dizisi Ateş Böceğinde Boran karakterini canlandıran Seçkin Özdemir kimdir?

1981 doğumlu olan ünlü oyuncu yakışıklılığıyla olduğu kadar oyunculuk performansı ile de dikkatleri çekmektedir. Seçkin Özdemir ilk olarak Yaban Gülü isimli dizide rol almıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisi ile tanınmaya başlayan oyuncu Al Yazmalım dizisinde de İlyas karakterine can vermiştir. Bir Aşk Hikayesi dizisinde Korkut Ali karakteri ile ekranlarda olan oyuncu büyük dikkat çekmiştir.

2015 yılında yayın hayatı kısa süren Acı Aşk dizisinde rol alan oyuncu en son Kiralık Aşk dizisinde Pamir karakterine can vermiştir. Ancak dizinin ikinci sezonunda final kararı alması ile birlikte Seçkin Özdemir de diziden ayrılmıştır.

Seçkin Özdemir’in eski sevgilisi Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın kızı olan Derya Şensoy’dur. Ancak ikili bir süre önce ayrılıp görüşmeme kararı almıştır.

Ateş Böceği Dizisi Oyuncu Kadrosu. Tüm Oyuncular

Ateş Böceği Dizisinin Çekim Yeri Neresi?

Ateş Böceği Seçkin Özdemir Videosu?

2 YORUMLAR

Comments are closed.