Alışveriş Melekleri Bitti Mi? Yayınlanmayacak Mı Neden Erken Final Yaptı


Güncelleme: 12 Aralık 2017 : 18:16
6

Kasım ayında yayın hayatına başlayan moda ve tarz yarışması Alışveriş Melekleri final kararı aldı. Büyük umutlarla ekrana gelen Alışveriş Melekleri düşük reytingler sebebiyle kısa süre içinde ekran macerasını sonlandıracak. Peki Alışveriş Melekleri neden erken final yapıyor? Alışveriş Melekleri neden izlenmedi? Alışveriş Melekleri kesin final tarihi ne zaman? 


Alışveriş Melekleri Formatı Nasıl-Nasıl Başvuru Yapılır – Jüri Üyeleri Kim


Jüri koltuğunda Kemal Doğulu ve İvana Sert’in yer aldığı Alışveriş Melekleri farklı formatıyla başlarda izleyenlerin ilgisini çekse de ilerleyen bölümlerde aynı ilgiyi görmedi. Yarışma kısa süre sonra reytinglerde düşüşe geçti ve çok geçmeden kanal Alışveriş Melekleri için final kararını verdi.

Moda programlarının tanınmış isimleri Ayşegül Doğan, Nihal Candan ve Simay Tokatlı’nın koçluğunda yarışmacılar ve melekleri, jüri üyelerinin belirlediği konsept ve bütçeye göre yaptıkları alışverişlerle en yüksek puanı alarak haftanın birincisi olmaya çalıştılar. Jüri üyelerinden en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın sonunda 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu. Programın son haftalarında reytinglerin yükselmesi için Deniz Akkaya da programa jüri olarak dahil oldu. Ancak reytingler yine de istenilen seviyeye ulaşamadı.

Büyük umutlarla ekrana gelen program ne yazık ki beklentileri karşılamadı. Yarışmanın final kararı almasının bir diğer sebebi ise Kanal D’nin yeni günlük dizisi Hıçkırık. Günlük olarak yayınlanacak dizi ana haber bülteninden hemen önce ekrana gelecek. Bu durumda Alışveriş Melekleri için final kararı kaçınılmaz bir son oldu.

Alışveriş Melekleri 15 Aralık cuma günü son olarak yayınlanacak ve ekranlara veda edecek. Siz Alışveriş Melekleri’nin final kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yayın hayatına devam etmeli mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

6 YORUMLAR

Comments are closed.