Alışveriş Melekleri Ayşenur Balcı Kimdir? Yaşı Boyu Sevgilisi


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 21:45
0

Kanal D ekranlarında hem alışverişin püf noktalarını hem de şıklığın adreslerini izleyicisi ile buluşturan Alışveriş Melekleri programı, yarışmacıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonlarda ekranlarda olan moda programlarında adını duyuran kişileri kadrosuna dahil eden Alışveriş Melekleri, Ayşenur Balcı ile de anlaşma sağladı.

1994 doğumlu olmasına rağmen yaşından oldukça büyük gösteren Ayşenur Balcı, moda ile uzun zamandır ilgileniyor. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine açık öğretimden devam etmeye karar veren Ayşenur Balcı, düzgün fiziği ile de dikkat çekmektedir. Fiziği ve güzelliği ile ön planda olan Ayşenur Balcı, TV 8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim isimli yarışma ile kendini tanıtma fırsatı elde etmiştir.

Alışveriş Melekleri Simay Tokatlı Kim? Yaşı İşi Sevgilisi

İşte Benim Stilim yarışmasının All Star bölümlerinde yer alan Balcı, farklı tarzı ile konuşulmuştur. İşte Benim Stilim All Star yarışmasının birincisi olmuştur. İşte Benim Stilim All Star yarışmasında Nihal Candan ile büyük rakip olan Balcı, sms oylamasında Nihal Candan’ı geçerek birincilik ödülünü ve tacını almaya hak kazanmıştır.

Ayşenur Balcı, yarışmada birinci olmasının ve ünlenmesinin ardından gece kulüplerinde dj lik performansları ile de adından sıkça söz ettirmiştir. Sosyal medyadaki fotoğrafları ile de gündem olan Ayşenur Balcı, Alışveriş Melekleri programında da büyük ilgi çekecek gibi görünüyor.

Ayşenur Balcı, İşte Benim Stilim yarışmasında Avangart tarzı ile dikkatleri üzerine çektiği için Alışveriş Meleklerinde de benzer bir tarz izlemesi bekleniyor. Kanal D ekranlarının beğenilen yarışması Alışveriş Melekleri Ayşenur Balcı ile daha renkli bir hale gelecek gibi görünüyor.

Siz Ayşenur Balcı’nın programdaki performansını beğeniyor musunuz? Ayşenur Balcı’yı yeniden ekranlarda görmekten memnun musunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Alışveriş Melekleri Yarışmacıları Kim? İşte Tüm Ayrıntılar