Her Şey Gerçek Programı Hangi Gün ve Saatte?


Güncelleme: 31 Ağustos 2017 : 20:56
0

Yeni Sezonun başlamasıyla tüm kanallarda bir hareketlilik dikkatlerden kaçmadı. Kanallar yeni sezonun rekabet dolu ortamında yayın akışlarını gözden geçirmekteler. Bu anlamda dizi ve programların da gün ve saatleri değişmekte. Fox’un yeni programı Her Şey Gerçek‘in de saati değişti. Her Şey Gerçek ne zaman, hangi saatte ve günde?

Ünlü sunucu ve akademisyen Seda Akgül, yepyeni bir programla FOX izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Bugüne kadar yapmış olduğu programlarla seyircinin beğenisini kazanan başarılı sunucu Seda Akgül, 4 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün gündüz kuşağında “Her Şey Gerçek” programıyla ekrana gelmektedir.


Her Şey Gerçek Nasıl Bir Program? Nasıl Başvurulur?


Yapımcılığını Karga Film’in üstlendiği programda aydınlatılamamış bir çok cinayet masaya yatırılmakta ve yaşamdan farklı farklı hikayeler çözüme kavuşturulmaktadır.

Her Şey Gerçek programı 16.15’te ekrana gelip aynı formattaki Serap Paköz (TV8) ve Balçiçek İlter’e (Star TV) karşı reyting mücadelesi verecek. Bakalım reytinglerin galibi kim olacak? Sizler hangi programı takip ediyorsunuz? Sevdiğiniz program hakkında görüş ve önerilerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.