Söz Dizisi Final Mi Yapacak!


Güncelleme: 26 Aralık 2018 : 17:08
0

Söz Dizisi Bitecek mi?  Sezon Finali mi Olacak Final mi Yapacak!

Star tv de yayınlanan Söz dizisi izleyicileri tarafından ilgiyle takip edilen Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni olan dizinin şimdi ise fenomen dizinin final yapacağı konuşmaya başlandı. Söz dizisinin reytinglerinin çok iyi olması final dedikodularının üstünü örtmüştür. Senaryosu ile dikkat çeken dizinin fanları final kararına karşı çıktı. Pazartesi akşamları saat 20.00 da yayınlanan dizinin oyuncularının final olmayacak mesajları devam ediyoruz mesajları olsa da dizinin 2019 da biteceği konuşuluyor.İzlenme oranları ile dikkat çeken dizinin haftalık yükselişini devam ettiren Söz dizisi bitiş tarihi konuşuluyor. Söz dizisinin hayranları Söz Dizisi bitecek mi? Sezon finalimi yapacak? Yayınlanmayacak mı yeni sezonda sorularının cevaplarını merak ediyor? Söz dizisi Star tv de yayınlanan diğer dizilerin hepsinden daha iyi reyting oranı alması ama dizinin finalinin konuşulması şaşırttı dizi izleyicisini.

Söz Dizisi Kaçıncı Bölümde Bitecek?

Star tv’nin reyting rekortmeni dizisi Söz ilk bölümlerden itibaren seyircinin ilgiyle takip ettiği dizi Pazartesi akşamlarının rakip dizisi Show tv’nin  başarılı dizisi Çukur ile yarışıyor. İki dizinin rekabeti şimdilik bileği bükülmeyen dizi Çukur olsa da Söz dizisinin sadık ve oldukça iyi izleyicileri var.  Türk askerinin yenilmez gücünün gündemden dem vurarak anlatıldığı ve özellikle dizideki oyuncularının hepsinin ayrı ayrı sevilmesi takipçi kazanması dizinin ömrünü uzattı. Dizinin yayınlandığı gün sosyal platformlarda konuşulması reyting oranları kanalı tatmin etse de dizinin çok uzatılmadan tadında bırakılacağı düşünülüyor.

 Söz Dizisi  Ne Zaman Final Yapacak?

Star Tv’nin rekortmen olan dizisi Söz kanal ile sözleşmesini  2019 Mayıs ayına kadar yapmıştı.  Fakat dizinin o tarihten  önce biteceği de konuşuyor sezon finali mi yapacak yoksa final mi yapacak sesleri yükselmeye başladı. Dizide yeni sezonda ayrılmalar olmuştu. Yapımcı diziyi çok uzatmak istemiyor. Mayıs 2019 dan önce bitebilir. Söz dizisi takipçilerin genel görüşü ise dizinin konusu dağılacaksa ya da yapısı bozulacaksa gereksiz uzatılmasının hiçbir manası yok yönünde. Bu  gelişmelerin ardından  Söz dizisinin  2019 yılında final yapacağı yönündeki bilgilerin kesin olduğu öğrenildi.