19 Ekim 4 Kadın Zamanı Neler Yaşandı? Nilüfer Hanım ve Halil Bey Neler Yaşadı?


Güncelleme: 19 Ekim 2018 : 14:35
0

Bir çok kadın programı var ama 4 Kadın Zamanı ayrı bir program. Bir çok kişinin hayatına ışık saçan bir program ve bir çok insana ümit oluyor. Hande Ataizi, Derya Tuna stüdyoda gelen konukları ağırlıyor ve derdi olan insanlara derman olmaya çalışıyor. 19 Ekim 4 Kadın Zamanı Neler Yaşandı? Nilüfer Hanım ve Halil Bey Neler Yaşadı?

Dün Halil Bey’in yaşadıkları sıkıntılar ekrana gelmisti. Bu günde 4 kadın zamanı’nda neler yaşandı sorusu akla geliyor. Merak edenler için bu gün 19 ekim cuma 4 kadın zamanı’nda neler yaşandığını anlatalım. 4 kadın zamanı’nda derdine çözüm arayan Nilüfer hanım neler yaşadığını anlattı. Nilüfer hanım uzun süredir evli olduğu eşinin kendisini ilk aldattığından çocukları için affettiğini evliliğini bitirmedigini anlattı.

Fsket eşi bir daha yapmamak yerine daha kötüsünü yaptı. Yazlık evine 3 çocuklu bir kadınla yaşamaya başladı. Nilüfer hanımın eşinden 2 çocuğu var ama eşi kendi çocukları ile ilgilenmek yerine sevgilisi ve sevgilisinin çocukları ile daha çok ilgileniyor. Nilüfer hanımın eşi bunlada yetinmeyip Nilüfer hanımı sevgilisi ile tanıştırmak için yazlık eve götürmüş. Nilüfer hanımın eşinin sevgilisi Nilüfer hanımı gülerek karşılayarak hoşgeldin kumacığım diye hitap etmiş.

19 Ekim 4 Kadın Zamanı Neler Yaşandı?

Nilüfer hanım neler yaşadıgını anlatması çok zor. Daha sonra zorla Nilüfer hanımı zorla eve sokarak anlaşmaya zorlamışlar. Nilüfer hanımı eşinin sevgilisi, Nilüfer hanımın eşinin ikisi ile evli olacağını kabul etmesini istemiş ve bunu kabul edip iki ayrı evde iki eş olarak kalacaklarını kabul etmesini istemişler. Nilüfer hanım onlardan kurtulmak için kabul edip, kendisini eve bırakmasını istiyor. Eşi sevgilisi ile birlikte Nilüfer hanımı evine bırakmaya gidiyor.

Nilüfer hanımın eşinin sevgilisi ön koltuğa kendisi oturacağını artık oranın kendisini yeri olduğunu söylemis ve eşi ikisinide arka koltuğa oturtmuş. Eve giderken polis çevirmesini görünce Nilüfer hanım bağırmaya başladı eşi hemen Nilüfer hanımı arabadan atmış. Severek evlendiği 19 yıllık eşinin bunları yapmasına çok üzüldü ve boşanmak istediğini söylüyor .

Nilüfer hanım neler yaşadığını anlatırken kan donduruyor. Eşinin iki kere kendisini öldürmek istediğini iddia etti. Eşi Sabri bey şimdi bir sevgilisi verdi şimdi ikinci bir sevgilisi ile iki kadınla aynı evde yaşıyormuş. Nilüfer hanımın hayatı normale dönecek mi acaba. 4 Kadın Zamanı’nda daha neler yaşanacak. 4 Kadın Zamanı’nda Nilüfer hanıma yardımcı olabilecek mi?