Çukur Şanar Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler Aliço İle Bağlantısı


Güncelleme: 7 Mayıs 2018 : 22:14
0

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Çukur 28. bölümüule izleyiziye heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Sezon finali yapmaya ramak kala diziye yeni giren oyuncular Çukurun havasını bir anda değiştirdi. 7 mayıs Çukar ‘a giren Şanar Kim? Gerçek Adı nedir? Nereden tanıyoruz? Hangi dizilerde oynadı? Ayrıntılar haberimizde.

Konuk oyuncu alarak diziye dahil olan Çukur Şanar kim sorusunu sizler için dizihaberci.com farkıyla yanıtlayacağız. Çukur Şanar gerçek adı Haldun Dormen dir. Türk tiyatrosunun bel kemiği sayılan oyuncunun birçok meziyeti daha vardır. Haldun Dormen oyunculuğun yanında eğitmen.çevirmen, yönetmen aynı zamanda yönetmendir. Bir çok ünlü oyuncuya hocalık yapan efsane bir isimdir.

Haldun Dormen 90 yaşında olup hala dimdik ayakta mesleğini icra etmektedir. Başarılı oyuncu 7 mayıs pazartesi Çukur dizisine konuk oyuncu olarak katılacak. Gönül ister ki her bölüm bizlerle olsun. Fakat buna yaşı ve sağlık sorunları elvermemektedir.

7 Mayıs Çukur reytinglerini oldukça etkileyeceği düşünülen Haldun Dormen izleyiciye keyifli dakikalar yaşatacak. Aliço ile Şanar karakteri arasında farklı bir bağ olacak. Aliço Hale’den kalan ses kayıtlarını dinledikten sonra Şanar Beye ulaşmış ve Çukur’a gelmesine vesile olmuştur. Çukur Aliço ile Şanar’ın nasıl bir bağı var?

Şanar Benlidere eski sihirbazlardandır. Aliço, Meliha ile ilgili bilgileri tararken onunla karşılaşır. Şanar ile Meliha arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışan Aliço sihirbaz Şanar’ı bulur. Onunla konuşup Meliha’ya neler olduğunu bulmaya çalışacaktır.

[kirmizitext]Çukur Çalan Ben Sussam Sen Duysan Artık(Gamzendeki Çukur) Şarkısı-Hayko&Kubilay için tıklayınız[/kirmizitext]

Çukur Şanar’ın ayağına ne oldu? Şanar’ın sol ayağı neden Aksıyor? Haldun Dormen gerçek hayatta da sol ayağı aksayarak yürüyor. Bunun sebebi ise yetenekli oyuncunun küçük yaşlarda geçirmiş olduğu bir kazadır. Kaza sonucu ayağı bu şekilde bir aksak kalmıştır.