Kadın Dizisi Bahar’ın Yeni Kardeşi Kim? Kim Canlandıracak?


Güncelleme: 8 Mayıs 2018 : 22:13
1

Kadın dizisi yeni gelişmelerle devam ederken, diziye yeni bir karakterde dahil oluyor. Bahar’ın bilmediği üvey bir kardeşi daha vardır. Babası Hamdi, başka bir kadını daha sevmiştir. Onun adı da Bahar’dır. Bu Bahar’dır Hamdi’nin bir çocuğu vardır. Bahar’ın gizemli kardeşi Ece kimdir?

Bahar bir yandan kanserle mücadele ederken diğer yanda da kardeşi Şirin’den ilik almak için mücadele etmektedir. Annesi Hatice, Şirin’i ikna etmiştir ancak Şirin’den de şüphe etmektedir. Son anda Şirin’in vazgeçeceğinden şüphelenmektedir. Bu anlamda Enver’in doktor yiğeni ile konuşan Hatice Bahar’ın başka bir kardeşinden bahsetmektedir.

Bahar’ın babası Hamdi’nin kendisinden önce başka bir kadını sevdiğini söylemektedir. Bu kadından da Hamdi’nin bir kardeşi olduğunu söyler. Bahar’ın bu yeni üvey kardeşi sır gibi saklıdır. Bu kardeş Ece kimdir?

Oyuncu kadrosunda; Özge Özpinçci (Bahar Çeşmeli), Caner Cindoruk (Sarp Çeşmeli), Bennu Yıldırımlar (Hatice Sarıkadı), Ayça Erturan (Yeliz Ünsal) ve Ece Özdikici (Jale Demir) gibi isimlerin yer aldığı dizi Kadın, yeni oyuncu takviyeleri ile yoluna devam etmektedir. Ece karakteri diziye 8 Mayıs salı günü ekranlara gelen bölüm ile giriş yapmıştır. Peki Ece karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

 

 

Comments are closed.