Yaşamayanlar Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir Tüm Oyuncular


Güncelleme: 26 Şubat 2018 : 15:25
0

Türkiye’de ilk defa Blu Tv’de yayınlanacak olan vampir filmi Yaşamayanlar için geri sayım başladı. Yaşamayanlar oyuncu kadrosu tamamlandı ve çekimler başladı. Dizi çok yakında Blutv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizide dövüş sahnelerinin yanı sıra bıçak ve silahta olacak. Aksiyon sahneleri için oyuncuların özel bir eğitimden geçtiği biliniyor. Peki merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Bir kaç kısa bilgi verelim. Yaşamayanlar dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan güzel aktris Elçin Sangu, “Yaşamayanlar” dizisinin ilk serisi için kendini hazırlıyor. Bu online seride Kerem Bursin ve Birkan Sokullu ile oynayan Sangu, aksiyon sahnelerine hazır değildi ve bunun için özel dersler aldı. Aktör rolü için profesyonel antrenörlerle çalışıyor ve saatlerce boks ve hançer gibi silahları test edip dövüş teknikleri öğreniyor. Şimdi merakla beklenen Yaşamayanlar dizisinin oyuncu kadrosuna göz atalım.

Yaşamayanlar Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yaşamayanlar Dizisi Mia (Elçin Sangu) Kimdir?

Dizide Mia karakterini canlandıracak olan oyuncu Elçin Sandu’dur. Elçin Sangu Yaşamayanlar dizisinin oyuncu kadrosunda, tekrar insan olmak için intikam ateşiyle yanan Mia karakterini canlandıracak. Dizide kendisini vampir yapan Dmitry’den öcünü almak ve tekrar insan olmak için isyancılarla beraber mücade edecektir. Elçin Sangu bildiğiniz gibi Kiralık Aşk dizisinde yıldızı paylayan bir oyuncudur. 1985 yılında İzmir’de doğmuştur. Kiralık Aşk’ta parlayan yıldızı ile reklam ve kampanyalarda oynayarak en çok kazanan Türk yıldızlar arasına girmiştir.

Yaşamayanlar Dizisi Numel (Birkan Sokullu) Kimdir?

Yaşamayanlar dizisinin oyuncularında Birkan Sokullu’nun canlandıracağı Numel karakteri dizide iyi karakterdir. Mia’yı sevmektedir ve ona yardım eder. Mia’nın Dmitry ile mücadelesinde Mia’yı destekler. Ancak Mia’dan tam karşılık alamaz. Mia Dmitry ve Numel arasında gidip gelmektedir. Numel karakterini canlandıran oyuncu Birkan Sokullu, manken ve oyuncudur. 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. 2012-2015 yılları arasında Aslı Enver ile aşk evli kalmıştır. 10 yıllık basketbol geçmişi olan Birkan Sokullu sporla da yakından ilgilenmektedir.

Yaşamayanlar Dizisi Dmitry (Kerem Bursin) Kimdir?

Yaşamayanlar dizisinde Dmitry karkaterini Kerem Bursin canlandıracaktır. Dmitry kötü bir karakterdir ve Mia’yı 1800’lü yıllarda vampir yapmıştır. Mia ise Dmirty’e olan kızgınlığı ile onunla mücadeleye girişmiştir. Dmirty’nin bir diğer rakibi ise kendisi gibi vampir olan ve Mia’ya aşık iyi vampir Numel’dir. Dmitry karakterini canlandıran oyuncumuz Kerem Bursin, 179 cm boyundadır. 1987 İstanbul’da doğan oyuncu 2015 yılından beri Serenay Sarıkaya ile beraberdir.

Yaşamayanlar Dizisi Karmen (Selma Ergeç) Kimdir?

KArmen karakterini canlandıran oyuncu Selma Ergeç’tir. Selma Ergeç, 1978 Almanya’nın Hamm kentinde doğmuştur. İyi derecede Almanca bilen oyuncu 178 cm boyundadır. Cam Öz ile 2015 yılında evlenmiştir. Serbest olarak mankenlik yapan oyuncu dizilerle tanınmıştır. Hırçın Kız, Siz ve Gece, Beş Vakit gibi dizilerde oynamış ve kendisini sektöre tanıtmıştır. İngiltere ve Franda’da eğitim alan Selma Ergeç doktor bir bab a ve hemşire bir annenin ilk çocukları olarak dünyaya gelmiştir.

Yaşamayanlar Dizisi Yusuf Akgün Kimdir?

Yaşamayanlar Dizisi Nilperi Şahinkaya Kimdir?

Yaşamayanlar Dizisi Konusu, Hikayesi

Mia 1800’lü yıllarda Dmitry tarafından vampir olmuştur. Vampir olmasından dolayı ölümsüz olan Mia bu süre zarfında sevdiklerini kaybetmiş ve tüm bu acılarla yaşamaya devam etmiştir. Geride kalan yüz yılları kendisini vampire çeviren Dmitry’den alacağı intikamı düşünerek geçirmiştir. Alacağı intikam için genç isyancılarla işbirliği yapacaktır Uzun yıllardan sonra Dmitry ile yolları İstanbul’da lüks bir gece klübünde kesişir. Dmitry ise büyük gücü elinde bulundurarak ebediyete kadar ölümsüz olma hayali olan bir vampirdir. Hikayede Numel karakteri iyi vampir rolünde olacaktır. Mia Dmitry ile Numel arasında gel gitler yaşayacaktır.

Yaşamayanlar Dizisinden İlk Resimler

Yaşamayanlar Dizisi Tanıtım Fragmanı İzle