Sen Anlat Karadeniz Eyşan Kim? Gerçek Adı, Hayatı,Kariyeri


Güncelleme: 14 Ocak 2018 : 01:16
0

Nefes kesen tanıtımlarıyla büyük ilgi gören dizinin hemen hemen bütün oyuncuları fragmanlarda yüzünü gösterdi. Sen Anlat Karadeniz dizisinde merak uyandıran bir diğer isim ise Eyşan karakteri. İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Öykü Gürman, Serdar Yeğin ve Sinan Tuzcu gibi girdiği her rolün hakkını veren oyuncularıyla adından söz ettirecek projede Eyşan karakteri kimdir? Sen Anlat Karadeniz Eyşan kim?


Sen Anlat Karadeniz Tahir Kim? Yaşı,Boyu,Sevgilisi,Oynadığı Diziler


Birbirinden değerli oyuncuları ve izleyen herkesin kendinden yada çevresinden izler bulacağı senaryosuyla 2018 sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Sen Anlat Karadeniz çok yakında başlıyor. Dizide yıllarca eşinden dayak yemiş, eziyet görmüş ve esir hayatı yaşamış bir kadının özgürlüğüne kavuşmak için verdiği mücadeleyi anlatan dizi izleyen herkesi derinden etkileyecek.

 

Nefes henüz küçük yaşta babası tarafından para karşılığında zorla evlendirilmiştir. Evlendiği gün başlayan eziyeti 7 yıl boyunca her gün devam etmiştir. Tahir’in hayatına girmesiyle artık bu zor günler geride kalacaktır. Haksızlığa göz yummayan Tahir, Nefes’i Karadeniz’e kaçıracaktır. Fakat kötülük ve zorbalık iliklerine kadar işleyen Vedat Nefes’in peşini bırakmayacaktır. Dizide kötülükleri, vicdansızlıkları ve merhametsiz tavırlarıyla tahammülsüz bir insan olan Vedat’ın en büyük ve tek destekçisi amca kızı rolünü canlandıran Eyşan karakteri. Vedat’a destek vermesi ve yaptığı karanlık işleri ört bas etmesi Eyşan karakterinin de izleyenler tarafından sevilmemesine neden olacak. Sen Anlat Karadeniz Eyşan kim? 

.

 

Güzel ve başarılı oyuncu Gözde Kansu da Sen Anlat Karadeniz dizisinde sevenleriyle buluşuyor. Son olarak İçerde dizisiyle seyirci karşısına çıkan Gözde Kansu Sen Anlat Karadeniz dizisinde Eyşan karakterine hayat veriyor. Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın yer aldığı, kadına şiddet ve çocuk gelin konularına farkındalık yaratan dizinin senaryosunu Sinegraf senaryo grubu kaleme alıyor.

Sen Anlat Karadeniz Eyşan karakterinin dizideki rolü hakkında kısa bir bilgi verelim, 35 yaşında aklı başında Vedat’ın hem kuzeni hem de tüm pisliklerini bilen sırdaşıdır. Vedat’la ortak geçmişten geldikleri için birbirlerini en iyi anlayan, göz kulak olan,  akıl alan akıl veren  kardeşten ötelerdir. Vedat’ın başına açtığı belaları temizleyen çoğu zaman Eyşan olmuştur. Kimi zaman ortalık karıştıran kimi zaman bütün problemleri sorunsuzca çözen, Vedat söz konusu olduğunda dünyayı yakan olgun , kurnaz ve çift karakterli bir kadındır.

 


Sen Anlat Karadeniz Vedat Kim? Yaşı, Boyu, Sevgilisi Ve Kariyeri


Sen Anlat Karadeniz Eyşan Kim? Gözde Kansu 

Sen Anlat Karadeniz Eyşan karakterine hayat veren Gözde Kansu 1980 İzmir doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezundur. Dudaktan Kalbe dizisiyle adını geniş kitlelere duyurmuştur. Kariyer hayatı boyunca Ayrılsak da Beraberiz, Bahar Dalları, Hanımın Çiftliği, Al Yazmalım, Ankara’nın Dikmeni, Gecenin Kraliçesi, ve son olarak İçerde dizisi Yeşim karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. Sen Anlat Karadeniz Eyşan kim sorusunun yanıtını sizlerle paylaştık.

Sen Anlat Karadeniz dizisi Eyşan karakterinin performansını nasıl buldunuz?  Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=frdjRZFyjKI