Kalp Atışı 12 Ocak Var Mı Yok Mu Neden Yayınlanmıyor


Güncelleme: 8 Ocak 2018 : 06:28
3

Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’ın başrolünü paylaştığı Kalp Atışı 12 Ocak cuma var mı yok mu? Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Kalp Atışı final mi yapıyor? Son haftalarda üzerinde kara bulutlar dolaşan dizinin 12 ocak fragmanı yayınlanmadı. Diziseverler Kalp Atışı var mı yok mu, neden yok, final mi yaptı sorularına yanıt aradı.


Kalp Atışı Dizisi Yeni Sezonda Devam Edecek mi?


Yaz sezonunda başlayan dizi kısa sürede geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Fakat sezon dizilerinin başlamasıyla reytinglerde gerileyen Kalp Atışı bir türlü eski başarısını yakalayamadı. Ne kadrosuna kattığı yeni oyuncular nede senaryosunda yapılan değişiklikler diziye olan ilgiyi artırmadı. Dizinin erken final kararı söylentileri gündemi yoğun olarak meşgul etti.

Cuma akşamları yayınlanan Kalp Atışı, finale gitmeden önce son çıkış kapısı olarak gün değişikliğine gitme kararı aldı. Kalp Atışı yeni yılda yeni bölümleriyle pazar akşamları yayınlanacak. Dizi 12 Ocak cuma gün değiştirdiği için yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmayacak. Pazar akşamları aynı gün aynı saatte Aslan Ailem, Cennet’in Gözyaşları, Hayat Sırları ve Savaşçı dizileriyle reyting mücadelesi verecek. Biz dizinin pazar gününe alınmasının doğru bir karar olduğunu düşünüyoruz. Umarız dizi yeni gününde amacına ulaşmayı başarır ve yüksek reytingler alarak ekran macerasına devam eder.

Sizler Kalp Atışı dizisinin pazar gününe alınması hakkında ne düşünüyorsunuz? Kalp Atışı dizisinin pazar günü ekrana gelmesi reytingleri nasıl etkiler? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

3 YORUMLAR

  1. Nefes almadan izledigım kaliteli bir program her bölümü ayrı heyecan bukadar uyduruk dizi varken final yapmamalı

  2. insallah Pazar gunu hayirli olur diye dusunuyorum.Kalp atisi fani olarak istenilen gunde izleyebilirim.yeter ki final yapmasin.Izlediyim tek Turk dizisidi.insallah sezon sonuna qeder davam eder.29 araliktan 14 ocak gunune kadar Allahim biz fanlara sabr versin.Kalp atisi olmadam hayat sikici geliyor

Comments are closed.