Çukur 25 Aralık 10. Bölüm Fragmanı ve Özeti- Neler Olacak


Güncelleme: 22 Aralık 2017 : 10:14
0

Çukur yine heyecan aksiyon ve gerilimin yanı sıra duygusal sahneleriyle Pazartesi akşamına damga  vurmayı başardı. Dizinin takipçileri Çukur 10. bölümde neler yaşanacak? 25 Aralık pazartesi yayınlanacak yeni bölümde neler olacak sorularının yanıtını heyecanla bekliyor. İşte Çukur 25 Aralık 10. bölüm fragman ve özeti


Çukur 18 Aralık Heyecanı Yok Rap Şarkısı ve Sözleri- Dövüşürken Çalan Şarkı


Çukur dizisinde geçtiğimiz hafta İdris Koçavalı ve Sena’nın kaçırılması Yamaç’ı çılgına çevirmiş ve hayatının en zor sınavıyla karşı karşıya kalmıştır. Bir tarafta namlunun ucunda olan babası diğer tarafta hayat arkadaşı. Ama Yamaç ikisini de kurtarmayı başarır. Yamaç’ın tüm bu olayların üstesinden gelişi Başta Serdar olmak üzere onu tanıyan herkesi şaşırtır.


Çukur Feyyaz Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler Nelerdir


Fakat Serdar’ın pes etmeye hiç niyeti yoktur. İdris’in evine saldırmaları için adamlarına emir verir. Tam da bu sırada Yamaç Serdar’ın yanına gelir ve ona bir teklifte bulunur. Serdar’ın adamları çoktan mahalleyi basmıştır. Fakat İdris Koçavalı mahallede değildir.

 

Dizinin final sahnesinde Yamaç’ı durdurmak için peşinden giden Sena, Yamaç’ın Serdar’ı öldürmemesi için ikna etmeye çalışırken elindeki silahla Serdar’ı kendisi vurur. Bu olay üzerine hem Yamaç hemde Sena şok içindedir. Sena hayatının dönüm noktasını yaşamıştır. Artık onun için hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Diğer taraftan Vartolu, annesinin mezarının başına gelir ve onunla dertleşir. Vartolu’nun annesine ağlayarak söylediği sözler izleyenlere duygusal anlar yaşatır.

Heyecan dolu  10. bölüm 25 Aralık Pazartesi Show tv ekranlarında…