Olcak İş Diil Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 09:15
0

Aşka olan bakış açımızı değiştirecen olan yeni bir dizi geliyor. Hem oyuncu hem de yönetmen olarak sektörde yerini alan Anıl İlter’in yönetmenliğinde ekranlara gelecek olan dizinin ismi OLCAK İŞ DİİL olarak duyuruldu. Peki dizinin konusu ne? Dizide hangi oyuncular var? Dizinin karakterleri kimler?

Dizide ilk dikkatimizi çeken isimler daha önce Savaşçı dizsinde de oynayan ve oldukça iyi bir performansla izleyicide iyi bir etki bırakan Burak Sarımola ve İşte Benim Stilim adıyla bilinen moda yarışmasından tanıdığımız Ezgi Ünal’dır. Ezgi Ünal ve Burak Sarımola dizide başrolleri paylaşıyor.

Dikkatleri çeken bir diğer oyuncu Elin Oğlu programından tanıdığımız Chaby Han’dır. Chaby daha önce de Ayla isimli sinema filminde oynadı ve oldukça beğenildi. Şimdi ise Olcak İş Diil dizisnde Şakir karakterini canlandırıyor. Şakir karakteri dizide merak edilen ve ilgi çeken bir karakter. Dilara Önber ve Fırat Turgut’un da oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi Olcak İş Diil şu anda internetten izlenebiliyor. İşte Olcak İş Diil dizisini oyuncu kadrosu.

Olcak İş Diil Burak Sarımola Kimdir?

Olcak İş Diil Ezgi Ünal Kimdir?

Olcak İş Diil Chaby Han(Şakir) Kimdir?

Olcak İş Diil Dilara Önber Kimdir?

Olcak İş Diil Fırat Turgut Kimdir?