Kırgın Çiçekler 9 Ekim Kader Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 9 Ekim 2017 : 23:40
0

Kader ve Meral’in son zamanlarda araları bozuktur. Meral Kader’den büyük sırrı saklamak için bir plan yapar ve onu yurt dışına gönderme kararı alır. Ancak Kader bunu kabul etmez. bir ara kabul eder gibi olsa da kardeşlerini bırakmaz istemez ve kararından döner. Ejder ise pusuda beklemektedir. Kırgın Çiçekler 9 Ekim Kader Öldü mü? Ölecek mi? Diziden ayrılacak mı? Diziden Ayrıldı mı?

Diğer taraftan Meral’den kurtulmak isteyen Ejder ise arka planda planlar yapmaktadır. Meral ve Kader’in kavgalarından fırsat bularak bir plan yapar ve hemen uygulamaya koyar. Meral’i bayıltan Ejder, Kader’i eve çağırır. Ejder Kader’i öldürecek ve suçu Meral’in üzerine atacaktır.

Plan yaptığı gibi işler ve Meral’i yerde gören Kader heyecanlanır. Bu esnada maske giyen Ejder elinde bıçakla Kaderin arkasından çıkar ve biraz boğuştuktan sonra bıçağı Kader’e saplar. Kader acı ile yere yıkılmıştır.

Kırgın Çiçekler’in 9 Ekimde ekranlara gelen 92.  bölümünde Kader’in bıçaklanması akıllara Çağlar Irmak’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı sorusunu getirdi. Öncelikle dizinin hikayesi gereği şuan için kızlardan birisinin ölerek diziden ayrılacağını düşünmüyoruz. Çağlar Irmak (Kader) yaralanıp hastaneye kaldırılacak ve daha sonra iyileşerek tekrar kaldığı yerden devam edecektir.