Survivor 29 Mayıs Pazartesi Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 13:44
7

Survivor’ın son zamanlarına doğru ödüllerde büyük artışlar yaşanırken 29 Mayıs ödül oyununun kazananı kim oldu? 29 Mayıs’taki ödülü hangi takım kazandı?

Survivor’da haftalar ilerledikçe ödüllerde büyümeye devam ediyor. Ödül oyununun kazanan takımı rüya gibi bir gün geçirirken kaybeden takım, ada yaşantısına geri dönüyor. En son gönüllüler takımı büyük bir ödülün sahibi olmuş ve Panama’daki en yüksek otelde şehri izleme, yemek yeme, helikopterle şehir turu atma şansına sahip olmuştu.

Ünlüler takımı ise kaybettikleri bu büyük ödülün ardından daha çok hırslanmaya başladı. Dokunulmazlık oyununun ödül oyunundan daha önemli olduğunu her fırsatta dile getiren ünlüler takımı ödül oyunu kazanamadıklarında bunu zayıf oyuncularının performansına bağladı.

Bu nedenle artık dokunulmazlık oyunlarından çok ödül oyunlarında gayret gösterecek gibi görünen ünlüler takımının 29 Mayıs’taki ödül oyununu da kazandığı söyleniyor.

 

Acun yaptığı değişiklikle 29 Mayıs günü dokunulmazlık oyunu oynanacağını açıkladı. 29 Mayıs Dokunulmazlık oyununun galibi ile ilgili haberimizi aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

 

Survivor 29 Mayıs 2017 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 30 Mayıs 2017 Salı Akşamı Kim Elendi? Survivor’da Elenen İsim Kim

 

7 YORUMLAR

Comments are closed.