Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?


Güncelleme: 23 Haziran 2017 : 00:34
323

Survivor 2017’de sona doğru yaklaşılırken büyük sms oylaması da yapıldı. 27 Mayıs Cumartesi ve 28 Mayıs Pazar akşamları yarışmanın takipçileri büyük sms için oy kullandı. Peki sms sıralaması nasıl oldu? Büyük sms oylaması sonuncunda birinci olan yarışmacı kim oldu?

Survivor 2017, diğer yıllara göre daha çok heyecan ve gerilim dolu bir yarışma oldu. Rekabetin kızıştığı yarışmada sms oylamaları da büyük önem taşıdı. Performanstan daha çok yarışmacıların karakteri için de oylar verildi.

Sabriye düşük performansına rağmen girdiği her potadan başarıyla çıkarken Pınar gibi güçlü bir yarışmacı yarışmaya erken bir zamanda veda etti. Ayrıca finalde olması beklenen Tuğçe de adaya kısa zamanda veda eden bir yarışmacı oldu.

Survivor 2017 büyük sms yapılmadan önce birçok anket düzenlendi. Düzenlenen anket sonuçlarına göre büyük sms oylamasında en düşük oy alan Gökhan oldu. Performansı nedeniyle de çok eleştiri alan Gökhan bu zamana kadar girdiği 3 potadan çıksa da büyük sms için oyları yeterli olmayacak gibi görünüyor.

Gökhan’ın ardından sosyal medyada en az desteklenen yarışmacı Elif oldu. Performansı yüksek olsa da Elif’in sms sıralamasında iyi bir yerde olamayacağı iddia ediliyor. Elif’in ardından gelen ismin ise Furkan olması bekleniyor. Yarışmada başarılı bir performans gösteren Furkan’ın Serhat Akın’ın gölgesinde kalması nedeniyle oylarının da düşük olacağı söyleniyor.

Bu sıralamada Sabriye’nin de arka sıralarda yer alması bekleniyor. Artık performansın önem kazandığı dönemde Sabriye’nin daha ileriye gidemeyeceği iddia ediliyor.

Performans sıralamasında ilk üçün ise Adem, İlhan ve Ogeday olacağı konuşuluyor. Büyük destek gören üç yarışmacının yanı sıra Sema’nın da Kıbrıs finalinde olması bekleniyor. Ancak eğer Berna’nın takipçileri atağa geçerse Ogeday yerine Berna’nın final koltuğunda oturabileceği de iddia ediliyor.

Diğer taraftan Acun medyada sürprizler bitmiyor. Acun yarışmacılardan oluşan karma bir takımla Acun Medya’nın takımı arasında bir voleybol karşılaşması yapacaklarını açıkladı. Ve maçı kazanan ünlüler ve gönüllülere Yat Gezisi, Açık Büfe Türk Yemekleri, Saat ve Seneye 1 haftalık Dominik Seyahatini ödül olarak verecek. 4 ödülün hepsini vereceğini açıkladı. Maç sonucunu buradan öğrenebilirsiniz.

Son olarak Hatırlatmamızı yenileyelim;  Arkadaşlar büyük oylama şuan başladı. Yarın oylama kapanacak. Bu oylama yarışmacılarınızı Kıbrıs’a taşımak için son fırsat. Bizde sizler için en çok ismi yorumlara yazılan yarışmacıya 20 oy kullanıcaz.

Desteklediğiniz yarışmacının ismini yorum kısmına yazın. En fazla ismi yazılan yarışmacıya 20 Oy kullanalım.

Diğer taraftan büyük sms oylaması ile ilgili bilgiler geliyor. Aldığımız bilgilere göre büyük sms sıralamasının ilk 3 sonucu şu şekilde; İlhan, Adem, Ogeday. Diğer isimler netleştikçe haberimiz güncellenecektir. Peki sizlerin sms sıralaması tahminleriniz nedir? Yorum yaparak sms tahminlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Ve Elimize Ulaşan Bir Bilgiyi Sizlerle Paylaşıyoruz. Sms Oylamasının Buna Yakın Olduğu Söyleniyor. Yorumlarınızı Alalım.

Sema’yı listeye dahil etmedik. Sema listede ilk 3 arasında olması mühtemel isimlerden birisi. Kıbrıs finalistlerinin kimler olduğunu aşağıdaki bağlantılardan öğrenebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=-vcF5mLhKQY

Survivor 2017 22 Haziran Finali Sms Sonuçları-Şampiyon Belli Oldu

Survivor 2017 Yarı Final Oyununu Kazanan Kim? 20 Haziran 2017 Finale Hak Kazanan Kim?

Survivor 2017 Berna Neden ve Nasıl Elendi?

Survivor 2017 Kıbrıs Finalistleri Bell Oldu! İşte O İsimler

 

 

 

 

323 YORUMLAR

  1. Ogeday kameralara ve halka çok iyi oynadığı için maalesef kimse Ademi göremiyo.

  2. türk halkı lütfennn alahınızı seversiniz ademe oy atınnn alahınızı severseniz ogeday halka oynuyorrr lütfen ademe destek verinn adem adam gibi adamdırrr

  3. Shanpion ogeday olajak bokscular hanpion oldularmi soray milede kufur ediorlar ogeday hakedior hanpion olsun

  4. LAN OGEDAY 1 HAKLA KIBRIS İÇİN YARIŞTI SEMA KIBRISA İLK GİDEN İSİM OLDU OY SIRALAMASI BENİM ELİMDE ACUNN.COMDA OY SIRALAMASI WARRR 1=OGEDAY=125 OY 2=KADIKÖYÜN BOĞASI SERHAT= 67 OY 3=ADEM KILIÇÇI =59 OY 4=Sema Apak=51 OY 5=ELENEN İLHAN MANSIZ=42 BU ARADA ARKADAŞLAR SURVİVOR TARİHİNİN EN FAZLA OY ALAN YARIŞMACISI OGEDAY GİRİŞKEN TURABİ ÇAMKIRAN MERVE AYDIN AVATAR ATAKAN HİLMİCEM DOĞUKAN SERKAY DAMLA

  5. Adem şampiyon adam gibi adam her şey parkurda hizli ve becerikli olmak değil önemli olan duruş ve karakter sergilemek inşAllah Adem şampiyon olucak kalbi temiZ adem Allah senin kalbin temiz olduğu içinde şampiyonluğu sana nasip edecek inşallah ??

  6. Sabriye halen elenmediyse her sonuca açık olmam gerekir bu saçma oylama sistemiyle herkez şampiyon olabilir. Favorim ilhan mansız..

Comments are closed.