Cingöz Recai Dizisi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler


Güncelleme: 12 Mayıs 2017 : 12:45
0

Cingöz Recai Dizisi Hakkında Tüm Bilinmeyenler

Cingöz Recai dizisinde kimler oynayacak? Cingöz Recai’nin oyuncu kadrosunda kimler var? Cingöz Recai’yi kim canlandıracak? Sorularının hepsinin cevabı haberimizde!

Cingöz Recai dizisi için uzun bir süredir araştırma yapan yapımcılar sonunda başrol için bir isimle anlaşma sağladılar. İlk önce Cingöz Recai dizisi için Kenan İmizarlıoğlu ismi konuşulmuş olsa da ünlü oyuncunun Fatih dizisinin kadrosunda olacağı ve Fatih Sultan Mehmet Han’ı canlandıracağı kısa bir süre önce kesinleşti. Bu nedenle yapımcılar Cingöz Recai dizisi için farklı isim arayışlarına girişti.

 

Cingöz Recai dizisi, Peyami Safa’nın ünlü serisi Cingöz Recai’den uyarlanacak. Cingöz Recai dizisinin senaryosunu ise Kerem Deren yazacak. Dizinin yapımcılığını Limon Film üstlenecek. Cingöz Recai dizisinde Recai karakterini canlandırması için Buğra Gülsoy ile anlaşma imzalandı. Arkasında Meryem Uzerli ile anlaşma yapam şirket çalışmalarına devam ediyor. Dizinin diğer oyuncuları netleştiğinde haberimizde güncelleme yapacağız.

Cingöz Recai Recai kimdir? Buğra Gülsoy Kimdir?

1982 doğumlu olan oyuncu Ankara’da doğup büyümüş ve tiyatro ile de burada tanışmıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık bölümünden başarıyla mezun olan oyuncu mimarlık mesleğinden çok oyunculuğa gönül vermiştir. Kanal D ekranlarındaki Hepimiz Birimiz İçin isimli diziyle ekranlara merhaba diyen oyuncu Güneşi Gördüm, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kuzey Güney, Aşk yeniden gibi önemli dizilerde önemli roller üstlenmiştir.

Cingöz Recai (Göze) Meryem Uzerli Kimdir?

Cingöz Recai Haluk Bilginer Kimdir?

Cingöz Recai Musa Uzunlar Kimdir?

Cingöz Recai Hakan Boyav Kimdir?