Zor Sevda 24 Mayıs Özet ve İpuçları 18. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 23 Mayıs 2017 : 21:31
0

Zor Sevda’da yine ilginç olaylar baş göstermeye başladı. Zor Sevda 24 Mayıs Özet ve İpuçları 18. Bölüm Fragmanı haberimizde.

Zoya Dilşat ve Mariam’ı yan yana görünce çok şaşırıyor. Dilşat’a onu nasıl bulduğunu sorar. Dilşat her şeyi bildiğini ve Mariam’ın kardeşi gelene kadar burada kalabileceğini söyler. Zoya, Asad’ın tepkisinden bahsedince Dilşat onun bu durumunu anlayışla karşılayabileceğini söyler.

Dilşat kapıda Raşit’i görünce şaşırıyor. Raşit onunla konuşmak ister. Raşit elindeki belgeleri gösterir ve neden adına bu kadar fazla mülk alındığını soruyor. Şimdi sorulara cevap vermediğini ancak daha sonra bunları düşüneceğini söyler ve bu belgelerin saklanması için en güvenli yerin Dilşat’ın evi olduğunu düşünerek onları getirmiştir.

Raşit Nazma’nın doğduğu gece hayatının seyrini değiştirecek bir olay olduğunu söyler. Dilşat onu sorgulamaya başlar ancak Raşit gitmesi gerektiğini söyler ve belgeleri bırakarak oradan ayrılır. Dilşat odasında Raşit’in söylediklerini düşünmektedir. Eski fotoğrafları incelemeye başlar. Nazma’nın doğum günü fotoğraflarına bakarak gece neler olabileceğini hatırlamaya çalışır. Geçmişin hatıralarını karıştırırken sesli bir bebeğe rastlar.

Bebeğin kayıt cihazı olduğunu anlayan Dilşat hemen Raşit’e haber vermek için odadan ayrılır. Bu arada bebek konuşmaya başlar. Bebek fabrikasını yakmak için Raşit’e komplo yapıldığından bahsediyor.

Dilşat Raşit’i arayarak ona olanları anlatıyor ve 17 yıl önce yaşanan trajediye yardımcı olacak bir belge bulduğunu söylüyor. Geri döndüğünde bebekle oynarken cihaz yere düşüyor ancak Dilşat farkına varamıyor. Ayan gitar çalarken annesi yanına gelir ve ona hala kendilerine kızgın olup olmadığını sorar. Şirin Raşit’e kızmamasını onun ailenin iyiliği için böyle bir şey yaptığını söyler.

Ayan ise sessiz kalmayı tercih ediyor. Razia Mamu’ya belgeleri Raşit’in elinde gördüğünü ve çok telaşlı olduğunu söylüyor.

Asad Maria’mın evlerinde olduğu ile ilgili Maria’mın babasından tehdit telefonu alır. Asad hemen evi arar telefona Dilşat çıkar ancak o sırada kapı çalar. Asad kapıyı açmamasını ister ancak Dilşat onu duymayarak kapıyı açar. O sırada da Mariam’da kapıyı açmaya gelmiştir. Kapının arkasından yüzü maskeli adam elindeki silahı Mariam’a doğrultup tetiği çeker ancak Dilşat merminin önüne atlar ve vurulur.

Zor Sevda 24 Mayıs 18. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=GnxsqpzIOdI