Zor Sevda 25 Mayıs Özeti 19. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 23 Mayıs 2017 : 22:05
0

Zor Sevda 25 Mayıs Özeti 19. Bölüm Fragmanı. Asad, Dilşat için çok endişeleniyordur. Sabah kahvaltıda Dilşat’ın iyi olup olmadığını zoya’dan öğrenmek ister. Zoya’da Dilşat’ın iyi olduğunu söyler. Dilşat o sırada Raşit’in yanına gitmek için hazırlanır. Asad ise gitmemesi için onu durdurmaya çalışır. Ama Dilşat söylenenlere inanmıyordur.

Şirin ise hala olayın şokunu yaşıyordur. Badibi’nin yanında ağlamaya başlar. Badibi onun ağlamaması için teselli eder.Mamu ise herşeyin açığa çıkacağından huzursuzdur. Razia’ya bu konuda çok öfkeli olduğunu belirtir. Razia hala sakinliğini koruyordur. Yinede kötü planlarından vazgeçmeyen Razia soluğu Raşit’in yanında bulacaktır.

Bu sırada Dilşat Raşit’i görmek için yola koyulur. Raşit’in yanına gittiğinde ikisi de çok mutsuzdurlar. Dilşat onun suçsuz olduğunu ve ona inandığını söylese de Raşit çıkmazın içindedir. İkisinin de beklemekten başka ellerinden bir şey gelmemektedir. Dilşat onu hapishaneden çıkarmak için elinden geleni yapacağını söyler.

Tüm bu olaylar yaşanırken Zoya da kendi halinde oyalanıyordur. Telefonu bir anda elinden yere düşer. Almak için uzanan Zoya orada bulunan oyuncak bebeğin olduğunu fark etmemiştir. Ama oradan geçen küçük bir çocuk bebeği görmüştür. Ve büyük bir kanıt olacak bebeği küçük çocuk alır. Bu sırada Razia da telaşlı hallerdedir. Oyuncak bebeğin Dilşat tarafından alındığına dair bir telefon gelir.

Razia nasıl bu işleri halledecekleri konusunda telefonla konuşurken konuşmalarına kulak misafiri olan biri vardır. Badibi Razia’ya durmadan ters gidiyor onun yaptığı kötülüklerin bir gün ortaya çıkacağının altını çiziyordu. Ama Razia hala onun için düşündüklerinden vazgeçmemişti. Onun için planları vardı ve gerçekleştirir de.

Kimsenin evde olmadığı zamanda Badibi’ye saldırı düzenlemiştir. Onu ayaklarından tavana asılmış bir halde bırakır. Badibi’yi onu rahat bırakması konusunda uyarır. Hiçbir işe karışmamasını söyler. Açık açık herkese zarar vereceğini de dile getirir. Diğerleri geldiğinde ise çoktan her şeyi toplamışlardır. Onların sorularını yanıtsız bırakırlar.

 

Zor Sevda Dizisi Özet ve Fragmanları <<<tıkla