Yüz Yüze Dizisi Aleko Kim? Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 29 Eylül 2017 : 15:40
1

Yüz Yüze dizisinde Aleko karakterini canlandıran oyuncu kim? Yüz Yüze dizisindeki Aleko’nun gerçek adı ne? Yüz Yüze dizisi Aleko hakkındaki tüm detaylar sizlerle!

Show Tv ekranlarında sezonun en heyecanlı dizilerinden birisi ekrana gelmeye hazırlanıyor. İsmi ilk olarak Gecelerin Ötesi olarak belirlense de daha sonra Yüz Yüze olarak değiştirilen dizinin oyuncu kadrosunda bir süredir ekranlarda görünmeyen Sinem Kobal ve Hayat Şarkısı’nın yakışıklı oyuncusu Birkan Sokullu bulunuyor.

Yüz Yüze Dizisi Mustafa Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Kariyeri

Cino’nun kurduğu çetede yer alan isimler de dikkat çekiyor. Bu isimlerden dikkat çekeni Aleko oldu. Aleko karakteri ile dizide yer alan Taner Ölmez‘i yakından tanıyalım.

Yüz Yüze Aleko Kimdir? Taner Ölmez Kimdir?

1986 doğumlu olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Bazı tiyatrolarda yer almasının ardından ekranlarda ünlenmesi ile birlikte yeni projelerle yoluna devam etmiştir. Albeni ve Piyale isimli markaların reklam filmlerinde yer almıştır.

2009 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Kapalı Çarşı dizisindeki Gıyabettin rolüyle ekranlara ilk adımını atmıştır. Ardından Kül ve Ateş dizisinde Hayati rolünü canlandırmıştır. İstanbul’un Altınları dizisinde yer almasının ardından en çok tanınmasını sağlayan Kayıp Şehir dizisinde Sadık karakteri ile büyük ilgi görmüştür.

Tatar Ramazan ve Medcezir dizilerinin ardından Muhteşem Yüzyıl‘da da rol alan oyuncu oyunculuk performansının yanı sıra sempatik tavırları da dikkatleri üzerine toplamıştır.

Yüz Yüze dizisinde Aleko karakterini canlandıran Taner Ölmez’e yeni dizisinde başarılar diliyoruz. Siz de oyuncu ve dizi hakkındaki görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Yüz Yüze Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Çekim Yeri Neresi?

Comments are closed.