Kategoriler: Vatanım Sensin

Vatanım Sensin Bu Sezon Son Mu Olacak Devam Edecek Mi?

Paylaş

Vatanım Sensin Sezon Finali Mi Yapacak Yoksa Final Yapıp Bitecek Mi? Kanal D nin büyük yapımları arasında yer alan Vatanım Sensin bu sezon final mi yapacak Sezon finali mi  merak edenler doğru yerdesiniz.

Kanalın iddalı dizisi bu sezon donunda bitmeyecek kısa bir tatilin ardından tekrar ekranlara dönecek. Kurtuluş Mücadelesinin anlatıldığı dizide oyuncuların muhteşem performansları diziyi zirveye taşıyan en önemli nedenleri arasında.

Usta oyuncu Halit Ergenç ‘e eşi Bergüzar Korel’in eşlik ettiği dizide ki genç oyuncularda oldukça iyi rol yapıyor. Perşembe günleri yayınlanan dizinin en büyük rakibi Star tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Cesur ve Güzel Reyting mücadelelerinde başa baş devam eden diziler küçük farkla listede zirvede yer alıyor.

Vatanım Sensin de işlenen milli konular gerçekten büyük ses getiriyor ama konu belli bir dönemle sınırlandığı takdirde senaryo da tekrara düşebilme ihtimali de çok yüksek.

Vatanım Sensin eylül döneminde ekranlarda ki yerini alacak . İzlenme oranlarında düşüş yaşamadığı takdirde sezon sonuna kadar devam edecek. Malumunuz dizi 31. bölüm ile ilk sezon için ara verdi. 2. sezon içinde dizinin devam edeceği gelen bilgiler arasında.

Dizinin yeni oyuncular ve farklı konularla 2. sezona merhaba diyecek. Bakalım ilk sezon ki başarıyı 2. sezon içinde gösterebilecek mi? Yoksa 2. sezon dizinin hikayesinde ileriye gidemeyip erken final kararı mı alacak? Sizin bu konu ilgili düşünceleriniz nedir yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Vatanım Sensin 2 Sezon 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular?


Vatanım Sensin 2 Sezon(2017-2018)  Yayın Tarihi Belli Oldu mu? Ne Zaman Başlayacak?


Vatanım Sensin Dizisi Erken Final Kararı mı Aldı Bitecek mi?

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce