Kategoriler: Fox Tv Dizileri

Çoban Yıldızı Mayıs Ayında Sezon Finali Yapacak Mı Yoksa Devam Mı Edecek

Paylaş

Fox Tv ekranlarında yakın zaman da başlayan başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Selin Şekerci’nin rol aldığı dizi Çoban Yıldızı ilk birkaç bölümü ile dikkatleri üzerine çekti.

Dizi ilk olarak Kapodokyada çekimlere başaldı ardından İstanbul’a taşınan hikaye seyirciyi alıp götürdü. Seyit ve Zühre’nin imkansız aşkının anlatıldığı Çoban Yıldızı Dizisi Final Yapıp tatile girecek mi yoksa devam edecek mi

Çoban Yıldızı sezonun bitmesine yakın başlayan diziler arasında birlikte başladığı yapımların birçoğu düşük reyting oranlarından dolayı final yaparak bitmek zorunda kalmıştır. Çoban Yıldızı seyirci tarafından beğenilen şanslı yapımlardan diyebiliriz.

Bu yakaladığı şansı değerlendirmek için yaz döneminde de devam etme kararı aldı. Tatil yapmayacak olan dizi eylül döneminde izlenme oranlarını yükseltmiş olarak başlamayı amaçlıyor.

Çoban Yıldızın da çok farklı bir rolde gördüğümüz Selin Şekerci gerçekten muhteşem oyunculuğu ile dikkatleri çekiyor. Başrol oyuncularının uyumu enerjisi de dizinin beğenilmesini sağlayan diğer bir faktör.

Dizi eğer izlenme oranlarını bu şekilde yükseltmeye devam ederse uzun soluklu diziler arasında yerini almayı başaracak. Sizin dizi ile ilgili görüşleriniz nelerdir? Şükrü Özyıldız ve Selin Şekerci uyumlu olmuş mu? Yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Güncelleme; Diğer taraftan Dizinin düşük reytingleri kanalı harekete geçirmiş olacak ki yapımcı ile son yaptıkları görüşmede anlaşmazlıklar çıkmış ve verilen sezon finali kararı yerini finale bırakmış. Dizi 22 Haziran Perşembe günü final yaparak ekranlara veda edecektir.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce