Tehlikeli Karım Seda Kim? Gerçek Adı, Kariyeri, Nereden Tanıyoruz


Güncelleme: 2 Mart 2018 : 03:35
0

Ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Tehlikeli Karım, tanıtım fragmanıyla büyük ilgi topladı. Zengin oyuncu kadrosu ve alışılmışın dışında özgün konusuyla dikkat çeken Tehlikeli Karım Seda kim? Gerilim türünde olması beklenen dizide Seda karakterine hayat veren Bige Önal kim? Mf Yapım;  My Dangerous Wife isimli Kore dizisinin yayın haklarını satın alarak Türk televizyonlarına uyarladı. Yayınlandığı ülkede geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başaran dizinin Türk versiyonu için seçilen oyuncular orijinal haliyle oldukça uyumlu. Peki Tehlikeli Karım Seda kim? Dizideki rolü ne? İşte detaylar…


Tehlikeli Karım 1. Bölüm Çalan Yabancı Şarkı-My Favorite Game (The Gardigans)


Tehlikeli Karım Seda kim konusunu araştıranlar için en detaylı ve kapsamlı araştırmalar haberimizin devamında. Dizinin genel konusundan kısaca bahsedelim. Seda evli bir adam olan Alper’in yasak aşkıdır. Seda’nın tek amacı deliler gibi aşık olduğu sevgilisi Alper’le evlenmektir. Bunun tek yolu Alper’in karısını ortadan kaldırmaktır. Alper bir gün eve geldiğinde karısının ortalıktan kaybolduğunu fark eder. Evde yerlere bulaşan kan izlerini görür ve karmaşık bir ruh hali içine girer. Alper karısını çok sevdiğini anlar ve bir an önce sağ salim eve gelmesini umut eder. Çok geçmeden olayın perde arkasını öğrenecek ve hayatının şokunu yaşayacaktır.

Orijinal hali oldukça aksiyonlu ve ilginç olan dizinin Türk versiyonu çok  merak ediliyor. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Gonca Vuslateri son olarak Anne dizisinde Şule karakteriyle izleyici karşısına çıkmış ve büyük beğeni toplamıştı. Genç oyuncu yine bir uyarlama dizi projesiyle izleyici karşısına çıkıyor. Bu kez ona eşlik eden kadın oyuncu Seda rolüyle Bige Önal oldu. Tehlikeli Karım Seda kim? 

Tehlikeli Karım Seda Kimdir? Bige Önal

Tehlikeli Karım seda karakterine hayat veren oyuncu Bige Önal 1990 İstanbul doğumludur. Manken bir anne ve futbolcu bir babanın kızıdır. Anne ve babası Bige Önal henüz 9 yaşındayken ayrılmıştır. Özel ST Benoit lisesinden mezun olduktan sonra Bilgi Üniversitesinde yüksek öğrenimini tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Kısmetim Otel dizisiyle yapmıştır. Akabinde 2011 yılında Trt ekranlarında yayınlanan Elde Var Hayat dizisinde Yeliz karakterine hayat vermiştir. Dizide Emre Altuğ ve Rojda Demirer’le birlikte çalışmıştır. 2014 yılında Benim Adım Gültepe dizisinde Nazlı rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır. Şimdilerde Aras Bulut İyinemli ile mutlu bir birliktelik yaşıyor.

Muhteşem Yüzyıl, Maral ve Halil İbrahim Sofrası diğer rol aldığı dizilerdir. Son olarak Maral dizisinde izlediğimiz oyuncu uzun bir aranın ardından Tehlikeli Karım Seda karakteriyle tekrar izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncu dizide bambaşka bir karaktere hayat veriyor. Bugüne kadar onu izlediğimiz rollerin oldukça dışında. Yani izleyenleri ters köşe yapan bir Bide Önal ile karşı karşıyayız.