Tehlikeli Karım Alper Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Sevgilisi


Güncelleme: 29 Ocak 2018 : 20:44
0

Tehlikeli Karım Alper kim? Japon uyarlaması yeni bir diziyi izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan Show Tv 2018 sezonunda iddiasını devam ettiriyor. Tehlikeli Karım, kaliteli oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle bomba gibi geliyor. Dönemin gözde oyuncularını bir araya toplayan Tehlikeli Karım Alper Kim, rol aldığı diziler..


Tehlikeli Karım Dizisi Derin Kim? Hangi Dizilerde Oynadı? (Gonca Vuslateri) İnce Ayrıntılar


MF Yapım imzası taşıyan dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak yer alırken senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Yılmaz Özçınar birlikte kaleme alıyor. Japon uyarlaması projede kadın başrol oyuncusu Gonca Vuslateri olurken ona eşlik edecek isim Seçkin Özdemir olarak açıklandı. Dizinin başrol oyuncuları titiz ve ayrıntılı bir çalışma sonucunda özenle seçildi. Dizinin orijinal karakterlerine en uygun oyuncular arasından seçildi.

Seçkin Özdemir son olarak Ateş Böceği dizisinde Avukat Barış rolüyle izleyici karşısına çıkmıştı. Dizinin yaz sonunda final yapmasının ardından kısa bir tatil yapan oyuncu Tehlikeli Karım dizisiyle tekrar  kamera karşısına geçecek. My Dangerous Wife isimli diziden uyarlanan projede karısının karanlık geçmişini çözmeye çalışan bir eşin mücadelesini izleyeceğiz. Daha önce Kalp Atışı ve Kadın dizilerini televizyonlarımıza uyarlayan ve başarılı sonuçlar elde eden MF Yapım, Tehlikeli Karım dizisi için de oldukça iddialı. Özellikle kaliteli oyuncu kadrosu izleyicileri daha da heyecanlandırıyor.

Tehlikeli Karım Alper Kim? Seçkin Özdemir

Tehlikeli Karım Alper karakterine hayat veren Seçkin Özdemir aslında herkesin yakinen tanıdığı bir isim. Ateş Böceği, Kiralık Aşk ve Bir Aşk hikayesi dizileriyle adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştı. Seçkin Özdemir 1981 yılında Sinop’ta dünyaya gelmiştir. Sunucu, DJ ve oyuncu olan Özdemir, Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olmuştur. Fakat gönlünde yatan meslek oyunculuk olduğu için Müjdat Gezen Tiyatro Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında Yaban Gülü dizisiyle yaşamıştır. Ardından 2012 yılında İlyas karakteriyle iyi bir çıkış yakalamıştır. Ardından Bir Aşk Hikayesi, Günahkar, Racon, Kiralık Aşk ve Ateş Böceği dizilerinde rol almıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=L62TBbKflJw