Survivor’da Kıbrıs Finali Öncesi Son Dokunulmazlık Oyunu-Kim Elendi


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 14:11
2

Kıbrıs finali öncesinde Survivor 2017’de son dokunulmazlık oyunu ekranlara gelecek. Survivor son eleme adayına giderken yine çekişmeli oyunlara sahne oldu. Survivor 2017 18-19 haziran dokunulmazlık oyunlarını kim kazandı. Survivor 19 haziran kim elendi?

Survivor adası 2017 yılında çok çekişmeli oyunlara sahne oldu. Ünlüler ve Gönüllüler arasında geçen kıyasıya mücadeleler tv8 ekranlarında izleyicilerle buluştu. Adadan elenmeler oldu, kavgalar oldu, kırgınlıklar oldu.

Adaya en son veda eden Sabriye’den sonra adada kalan Ogeday, Adem, İlhan, Serhat ve Sema arasında kıyasıya mücadeleler devam edecek. Survivor 2017 Kıbrıs Finali öncesi son dokunulmazlık oyunu 18 ve 19 haziranda ekranlara geldi.

Bildiğiniz gibi Sema Kıbrıs’a direk gidecek ve son dokunulmazlık oyunlarında oynamayacak. Ogeday, İlhan, Serhat ve Adem arasında geçecek olan yarışma gerçekten dillere destan olacak. Yarışmaya dair ayrıntıları en kısa zamanda haberimizde olacak. Ancak isterseniz dokunulmazlık oyununu kazanan ve adaya veda edecek olan ismi söyleyelim.

Evet değerli takipçilerimiz, Dokunulmazlık oyunlarını kazanan yarışmacılar Adem ve Ogeday olacak ve adaya veda edecek isim Serhat. Teyit edilmemiş bir bilgi olduğunu söyleyelim.

18 Haziran Pazar günü oynanana dokunulmazlık oyununun galibi Adem oldu. Serhatla kıyasıya bir final mücadelesi geçiren Adem 3-1 oyunu kazanarak Dokunulmazlık kolyesini taktı ve kendisini konseyde dokunulmazlığını ilan etti.

Ve 2. dokunulmazlığı muhteşem bir performansla Serhat kazandı. Serhat’ı performansından dolayı kutluyoruz.

 

 

Survivor 2017 Yarı Final Oyununu Kazanan Kim? 20 Haziran 2017 Finale Hak Kazanan Kim?

Survivor 2017 Son Eleme – 19 Haziran  Kim Elendi?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 2017 Kıbrıs Finalistleri Bell Oldu! İşte O İsimler

2 YORUMLAR

Comments are closed.