Survivor 9 Mayıs 2017 Salı Kim Elendi?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 09:00
26

Survivor’da 9 Mayısta elenen kim oldu? Tuğçe, Ogeday ve Berna’nın olduğu potadan kim galip olarak çıktı? 9 Mayısın elenen ismi kim?

Acun Ilıcalı’nın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu yaptığı Survivor, yayın hayatına devam ederken oldukça ilginç gelişmeler olmaya başladı. Son 8 oyunu üst üste kaybeden gönüllüler takımı büyük bir kan kaybı yaşadı. Burçak’ın potaya yazılması ile başlayan olaylar iyice büyüdü.

Ünlüler takımında Adem ve Sabriye ikilisine karşı İlhan, Serhat, Furkan ve Sema bir grup olmuşlar ve sürekli tartışmalar yaşamışlardı. Oyun kaybettikçe tartışmalarda yükselen tansiyon, oyunların kazanılmasıyla azaldı. Oyun kazanan ünlüler takımı birbirine daha sıkı kenetlendi ve daha çok ödül kazanmaya başladı. Büyük ödülleri kazanan ünlüler takımı dokunulmazlık oyunlarında da yükselen bir oyun grafiği gösterdi.

VE BEKLENEN KIBRIS FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU. SIZAN BİLGİ ÇOK YAKINDA SİTEMİZDE.

Ünlülerin yükselmesiyle birlikte gönüllülerde de belirgin bir düşüş yaşandı. Performans birincisi olan Ogeday bile bazı günlerde hiç sayı alamadı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler, bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bireysel dokunulmazlığın kazananı Anıl oldu. Eleme potası için ilk yazılan isim Tuğçe olurken bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi olan Anıl, Ogeday’ı potaya soktu.

Tıkla>>> Survivor 2017 Kıbrıs Finalistleri Bell Oldu! İşte O İsimler

7 Mayısta yayınlanan dokunulmazlık oyununun kaybedeni de yine gönüllüler oldu. Bunun ardından tekrar dokunulmazlık kolyesi için büyük ter döken gönüllüler de kolyenin sahibi Volkan olurken potaya Berna’nın adı çıkarıldı. Berna, hem Göz6 evindeki fanları sayesinde hem de sempatik kişiliğiyle yazıldığı her potadan başarıyla çıktı. Ogeday ise Kıbrıs finali için en güçlü adaylardan birisi oldu. Bu nedenle Tuğçe’nin adaya veda etmesi de kaçınılmaz olacak.

Güncelleme: 10.05.2017 Saat: 00:18 Ve Tuğçe elendi. Yine tahminimizde yanılmadık. Aldığımız tüyolar ve birazda yarışmayı yorumlayarak tahminimizi tutturduk. Haftaya kimin eleneceği ile ilgili yazımız çok yakında sitemizde olacak.

Tıkla>>> Survivor 2017 11-12 Mayıs Acun’un Elemeden Önceki İlk Ödül Oyunu Sürprizi Ney?

Tıkla >>> Survivor 8 Mayıs 2017 84. Bölüm İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Tıkla >>> Survivor 7 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 7 Mayıs elenme adayları kim?

Tıkla >>> Survivor 2017 9 Mayıs 2017 Elem Potası Belli Oldu-(Tuğçe-Ogeday_Sabriye-Adem)

Tıkla>>> Survivor 13 Mayıs 2017 Dokunulmazlığı Kim Kazandı? İlk Elenme Adayları Kimler?

26 YORUMLAR

  1. Ya arkadaş Tuğçe şampiyon diyosunuzda yaptığı bi şey yok ki benc e kibrisa gitmesi gereken kişiler adem, sema,Ögeday,serhat,volkan,ilhan ve furkan da hak ediyor gerçekleri konuşun ben ünlülerden im ama Ögeday şampiyon olursa uzulmem

  2. Berna gitsin Tuğçe ve ogeday kalsın şampiyon Tuğçe yaşa Fenerbahçe ☺???????

  3. Berna gitsin Tuğçe ve ogeday kalsın şampiyon Tuğçe yaşa Fenerbahçe ☺???????

  4. BERNA BERNA BERNA SEVIYORUM QALSIN TUCE 2 YUZLU ARA QARISDIRICI DIR GITSIN Anila nefret ediyorum

  5. Men Tucenin getmesini istiyirem Ama oyun performansi da yaxsidi ogeday cox yakisikli sampiyon OGEDAY eger OGEDAY sampion olmazsa mende kesimlikler ADEM olsun o da yakisikli Bernayi da seviyorum GOZ6 DAN

  6. bende tugcenin gitmesinden yanayım cunku ogeday ya şampiyon olarak goruyorum inşallah gonullerden ogeday şampiyon olur eger gonullerden olmazza unlulerden ademin şampiyon olmasını can gonulden isterım

Comments are closed.