Survivor 9 Haziran 2017 ödül oyununu kim kazandı?


Güncelleme: 9 Haziran 2017 : 23:49
4

Survivor 9 Haziran hangi takım kazandı? Survivor 9 Haziran 2017 Cuma kim kazandı? Survivor 9 Haziran Cuma ödülünü kim kazandı?

Survivor’da sonlara doğru yaklaşılan zamanlarda ödüllerde gittikçe büyüyor. Yarışmacılar 5 aydır ada yaşantısı içinde oldukları için en küçük ödül bile onlara büyük gelse de ödüller izleyenleri de şaşırtmaya başladı. 9 Hazirandaki ödül oyununun ödülü de büyük oldu. Yarışmacılar özel uçakla götürüldükleri La Romano’dan sonra yat turu ve istedikleri yemeklere kavuşma hakkı kazandı.

Survivor’da 9 Haziran’da yapılan ödül oyununa Berna’nın sinir krizi damgasını vurdu. Berna, kaybettiği oyunun ardından çok sinirlendi ve su matarasını yere fırlattı. Takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışsa da Berna, oyun kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Ayrıca oyunda parkuru karıştıran Sabriye de takım arkadaşı Serhat’ın eleştirilerine maruz kaldı. Parkurlarda yavaşlığından dolayı eleştirilen Sabriye, yavaşlığının yanı sıra parkurda da şaşırınca Serhat tepki gösterdi.

 

 

 

9 Haziranda yapılan ödül oyununa Ogeday’ın hızı da damgasını vurdu. Ogeday, yorulsa da tek başına ünlüler takımındaki 3 erkek yarışmacıya karşı başarılı sayılar aldı. Ödül oyunu, ünlülere daha yakın bir oyun gibi görünse de önceki gün 6 oyunun 6’sını da kazanan Elif bu oyunda da başarısını daha da arttırırsa ödül gönüllülerin olabilir. 3 kişi kalan gönüllüler takımı 5 kişilik ünlüler takımının karşında birbirlerine daha da kenetlenerek mücadele etmeye devam ediyor.

9 Haziran 2017 ödül oyununun galini gönüllüler takımı oldu. gönüllüler 10’a 9’luk bir sayıyla ödülün sahibi olurken ünlüler cephesinde büyük bir gerilim vardı. Sabriye’nin doktor oynayabilir demesine rağmen oyunlarda yer almaması büyük tepki çekti.

4 YORUMLAR

  1. Benim favorim ogeday onu bütün kalbimle hem çok seviyorum o na Oglusum diye bağırıyorum oğlum o benim inşallah birinci olur ama eyer olamasa o bizim gönlümüzün birincisi her zaman 2ciside ilhan mansız o o ekranlara çok örnek bir kişiliğiyle bizim taktirinizi her zaman kazanmıştır ben gönüllüleri destekliyorum ama ilhanda hak ediyor dürüst olmak gerekirse

  2. Elifi hiç desteklemiyorum kendısını bır sey sanıyor sabrıyeye hep laf soyluyor sabrıye ona bır yumruk atsa elif yerde kalır

Comments are closed.