Survivor 7 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 7 Mayıs elenme adayları kim?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 08:49
5

Survivor 2017 yayın hayatına hızla devam ederken sular durulmak bilmiyor. Ünlüler takımının sürekli her oyunu alması ile birlikte gönüllüler adası karışmaya başladı. Survivor 7 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 7 Mayıs elenme adayları kim? Gönüllülerin oyun kaybetmesiyle birlikte aralarından birisini göndermelerinin gerekmesi tartışmaların esas sebebi oldu.

Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesiyle birlikte takım kararı ile Tuğçe yazılarak ilk elenme adayı oldu. Tuğçe’nin ardından bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Anıl, yaşadığı tartışmalar nedeniyle Ogeday’ın ismini verdi. Böylece Ogeday ve Tuğçe ilk defa potaya çıkmış oldu. Tuğçe ve Ogeday’ın potaya çıkması büyük kavgaların da başlangıcı oldu.

Oyunlardaki performansı ile eleştirilen Anıl, kendisine yapılan ağır eleştirilerin altında kalmak istemedi. Ayrıca geçtiğimiz hafta Burçak’ın adını yazması sebebiyle Tuğçe’nin hakaretlerine maruz kalması da Anıl’ın bu potayı oluşturmasına neden oldu.

Survivor’da ünlüler galibiyetlerini bir süre daha devam ettirecek gibi görünüyor. Survivor’da bir sonraki dokunulmazlık oyununu da gönüllülerin kaybetmesiyle potaya Volkan sokulacak gibi duruyor. Ancak eğer Volkan bireysel dokunulmazlığı alırsa o da potaya Gökhan’ı sokacak.

7 Mayısta oynanan dokunulmazlık oyununun 1. turunu kazanan gönüllüler 2 tura kötü bir performans gösterdiler.. Ünlülerin 2. turda bariz üstünlükleri dikkatlerden kaçmadı. Gönüllüler 2. turu kaybetti ve Dokunulmazlık oyununda final turu oynandı. 3 oyunu alan turu kazanacak. İlk 2 oyunda 1-1 lik skor oluştu. Ancak Gönüllülerin çabaları galibiyet için yeterli olmadı. Ve Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybetti.

Survivor 2017’de gönüllüler takımının dokunulmazlık oyununda ikinci mağlubiyetini almasıyla birlikte yeniden bir gönüllüler konseyi yaşandı. Konseyden çıkan isim Berna oldu. Böylelikle eleme potasında Tuğçe, Ogeday ve Berna yer aldı.

Survivor tüm hızıyla devam ederken sizce gönüllüler takımından gitmesi gereken kim? Ogeday, Tuğçe ve Berna’nın potaya girmesi adaletli mi? Yorum ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Dominikte sular durulmuyor :))

Tıkla >>> Survivor 2017 9 Mayıs 2017 Elem Potası Belli Oldu-(Berna-Ogeday_Sabriye-Adem)

 

Survivor 7 Mayıs 2017 Fragmanı izle (Güncellenecektir)

5 YORUMLAR

Comments are closed.