Survivor 7 Haziran 2017 Ödül Oyununu-İletişim Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 7 Haziran 2017 : 00:26
7

Heyecan dolu bölümleriyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Survivor 2017 bütün hızıyla devam ediyor. Survivor 7 Haziran 2017 Ödül Oyununu-İletişim Oyununu Kim Kazandı? İşte 7 Haziran akşamı yaşananlar.

Bildiğiniz gibi gönüllüler uzun zamandır açlıkla çekişiyorlardı ve buda onların performansını etkiliyordu. 6 Hazirandaki ödül oyunu onlar için çok önemliydi ve bunu da başardılar. Çökertme yemeği ile müzik eşliğinde eğlence onlara moral verdi. Bakalım bu adadaki dengeleri değiştirecek mi? Survivor 7 Haziran 2017 Ödül Oyununu kim kazandı.

6 Hazirana Ogeday ve Adem kavgası damgasını vurdu. Oyun esnasında Ogeday’ın Adem’i sinirlendirmesi ve sonrasında yaşananlar elbette hoş değildi. Ogeday kendince Adem’e empati yaptırmak istemiş. Adem’in ise üslubunu bozduğu yönünde yorumlar yapılmakta. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce Adem mi haklı yoksa Ogeday mı?

Diğer taraftan Sema Kıbrıs’ı garantilemiş ve Sema hariç 4 isim daha Kıbrıs için listeye yazılacak. Ünlülerden bir ismin daha garantilediği Kıbrıs Finalleri için nefesler tutuldu. Sema’dan sonra diğer ünlü ismin Adem olduğunu düşünüyorum. Yani Sema ve Adem Kıbrıs’ı garantileyen ilk 2 isimdir. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizin Kıbrıs Finalistleri listenizdeki isimler kimler?

 

Survivor 7 Mayıs kim kazandı? Survivor 7 Mayıs iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Survivor 7 Mayıs Çarşamba kim kazandı?

Survivor’da sonlara gelinirken iletişim ödüllüleri de önemli olmaya başladı. Yarışmacıların ailelerinden, arkadaşlarından ve sevdiklerinden gelen mesajlar onları motive ederken iletişim ödüllerinde eşitlik sağlandı. Geçtiğimiz hafta geride olan gönüllüler takımının da ünlüler takımı ile aynı ödülü alması sağlandı.

7 Mayıs’ta oynanan iletişim oyununda da büyük bir rekabet yaşandı. Anne olan Sema, oğlu ile konuşabilmek ve oğlunu görebilmek için yoğun bir çaba harcadı. Elif ve Berna Sabriye ve Sema’ya karşı mücadele ederken Sabriye’yi garanti sayı olarak görmeleri onlara hata yaptırdı. Atışlardaki başarısı ile bilinen Sabriye, parkurda yavaş olsa da son kısımda iyi oyunlar almayı başardı.

Gönüllüler takımında kalan tek erkek yarışmacı Ogeday ise ünlülerdeki iki erkek yarışmacıya karşı yarıştı. İlhan Mansız geçirdiği sakatlıktan dolayı oyunlarda yer alamadığı için Ogeday’ın karşısına Serhat ve Adem çıktı. Serhat ve Adem tüm güçleriyle Ogeday’ın karşısında dursa da her oyuna çıkan Ogeday, yorulmak yerine parkuru çözdüğü için daha da hızlı olmayı başardı.

7 Mayısta yapılan iletişim oyunu ünlülerin kazanmasına daha yakın bir oyun gibi görülse de eğer Ogeday, erkeklere sayı vermezse ve Sabriye’den de garanti sayılar alınırsa ödülün kazananı gönüllüler de olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=-vcF5mLhKQY

 

Survivor 2018 All Star Kadrosu? Survivor All Starda Kimler Olacak?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

7 YORUMLAR

  1. Ünlülerin hicbirini tutmuyorum herzaman gönüllüleri destekliyorum cok saygili yarismacilar

  2. Bence
    OgedayhakLl
    Ademcokabartl
    Ademdesikolmayabasladl
    Ogedaycokguzelkonustu
    BenAdemiseviyordumama
    Sememeyebasladlm
    200oyumbosagitikeske
    Ogedayaverseydim

  3. Ünlülerin hicbirini tutmuyorum herzaman gönüllüleri destekliyorum cok saygili yarismacilar

  4. Bence
    Ogedayhakll
    Bukadarbuyutulucek
    Birseydegildi
    Bunabezerseyleri
    Ademdeyaptlamabuyutulmedi
    Niyeogedayiyniyetliolduguic
    indivebiroyundaAdemoyunualalmolarbirbirlerinegirsilerdediamakimsebununyallsolgunusoylemedi

  5. Benceogedayhakllademokadarezicikonustukibenekranbaslndasinirlendimvebunabezerseleriademveserhatayaptlkonusmayahaklarlyoktubiroyundaademdedikihadeodoloalalmolarbirbirlerinegirsilerdedibunasllbirinsanlkalamadlmbenceogedaycokkibarkonusuyor

  6. Ademci olmama ragmen ogedaya gecmisteki oyunlarda yapmis oldugu hareketleri sozleri unutup ogedaya sen kimsinde adamligimi sorguluyosun gibi kelimtler kullandi yaptigi dogrumu heleki milli bir fitbolcuta ornek olmadi gerekirken yanlisa yanlisla cevap verilmez yasca buyuk oldugunu soyluyorsan ornek olcaksinki o katsindakide yaptiginddn utansin yinede ogeday gibi akilli efendi cocuk yetistiren anne babadan allah razi olsunki ozur dilemsini bildi ben jakliyim deyip durmadi aferin ona adem oy kazaiyisin kaybexiyorsun farkinda degilsin sanirim bu hareketler sana oy kazandirmaz birde sabriye fdktoeu yarismayami gittiniz sov yapmayami

Comments are closed.