Survivor 4 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Eleme Potası Adayları?


Güncelleme: 5 Haziran 2017 : 01:16
27

Survivor 2017 de heyecan bitmiyor. Ödül oyunları, dokunulmazlık oyunları derken adadan isimler tek tek gidiyor. Ve sıra Survivor 4 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Eleme Potası Adayları?

2 Haziran 2017 Dokunulmazlık oyununun galibi olan Ünlülerden sonra bu aksam hangi takımın dokunulmazlığı alacağı merak ediliyor. Survivor 4 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? İşte Detaylar.

Survivor 4 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Eleme Potası Adayları? Survivor’da 4 Haziran 2017 kim yenildi? 4 Haziran 2017 Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 4 Haziran 2017 Eleme Potası adayları?

Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Survivor isimli yarışma programında Kıbrıs finaline çok az bir zaman kaldı. Bu yüzden bütün yarışmacılar finalist olabilmek için ellerinden gelenden de fazlasını göstermeye çalıştı. Sema, geçtiğimiz haftalarda sembol oyununda birinciliği kazanarak Kıbrıs finalistliğini garantiledi. Son kalan 4 koltuk için ise kıyasıya rekabet devam etti.

 

Geçtiğimiz hafta iki dokunulmazlık oyununu da ünlülerin kaybetmesi adaya Furkan’ın veda etmesine neden oldu. Bu yüzden ünlüler bu hafta dokunulmazlık oyununu kazanmayı gönüllülerden daha çok istiyor. Gönüllüler takımında da ünlüler takımında da oyunlar sırasında birbirine sahip çıkma ve birbirini koruma davranışları da oluşmaya başladı. Bu da takımların oyun almak için daha fazla mücadele etmesini sağladı.

4 Hazirandaki dokunulmazlık oyununda ünlüler takımının performansı iyi olsa da gönüllüler de oyunun kazanan tarafı olmak için çok mücadele etti. Bu yarışın galibinin ünlüler olması beklense de henüz durum netleşmedi.

3-4 Hazirandaki oyunlarda gönüllüler ve ünlüler birer oyun kazanırsa potada Gökhan, Elif, Sabriye ve Adem’in olması muhtemel. Ki ilk dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler oldu ve gönüllülerden eleme potası için Gökhan ve Elif’in ismi çıktı. Bu durumda giden kişinin Gökhan olması da çok yüksek bir ihtimal gibi görünüyor. Ancak şunun da altını çizmek lazım, artık yarışmacılar sadece kendilerine verilen sms oyları ile yarışacaklar. Yani başkasının fanı bir diğerine oy atamayacak. Herkes kendi sevenlerinin desteği ile ada konseyinde mücadele edecek. Bu durumda ünlülerden Sabriye ve Adem çıkarsa Sabriye’nin elenmesi de yüksek ihtimaller arasında.

4 Haziran akşamı yine çekişmeli bir oyun sahnelendi. İlk turu 6-4 ünlüler aldı. 2. Turu 9-5 alan gönüllüler oyundan kopmadı. 3. Turda gönüllüler kıl payı oyunu almayı bildiler ve eleme potasına ünlülerden 2 isimin yazılmasını sağladılar. Bireysel dokunulmazlık oyununu da kazanan Sabriye oldu. Eğer ünlüler stratejik bir isim seçimi yapılırsa gönüllülerden bir isim adaya veda edecektir.

Evet ilk izlenimler ünlülerin takım içi birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini yönünde. Oylama sonuçlarından Adem’in ismi çıktı. Sabriye’de İlhan’ın ismini söyledi ve eleme potası adayları; Adem,İlhan, Göhkan ve Elif oldular. Bu anlamda adaya Gökhan’ın veda edeceğini kesin gibi. Eğer bir mucize olmazsa Gökhan adaya veda edecektir.

Sizce yarışmaya kim veda etmeli? Ya da sizlerin eleme potası ve gidecek isim tahminleriniz kimdir?

 

Survivor 2017 4 Haziran 2017 Pazar Kim Elendi?

 

Survivor 4 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Eleme Potası Adayları kimler oldu ve daha fazlası en kısa zamanda haberimizde olacak. Bizi takipte kalın. Sizce hiç beklenmedik bir isim adaya veda eder mi? O isim kim olur?

 

Survivor 5 Haziran 2017 Ödül Oyunu Kim Kazandı?

 

Survivor 2 Haziran 2017 Ödül Oyununu Kim Kazandı?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 3 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? İlk Eleme Potası Adayları?

 

 

 

27 YORUMLAR

  1. Isallah ilhan mansiz kalir oteki takimdan gider oyum unlulerden tarafa ilhan mansiz kalir issallah

  2. Dokunulmazlık sembolünü Sabriye aldı işler değişti artık potaya adem Serhat girerse yada İlhan serhatta girse veya İlhan ademde girse gönüllülerden ya elif ya Gökhan gider benim görüşüm bu sbariyenin dokunulmazlık sembolünü aldığı yerde ünlülerden giden olmaz diyorum

  3. Dokunulmazlık sembolünü Sabriye aldı işler değişti artık potaya adem Serhat girerse yada İlhan serhatta girse İlhan ademde girse gönüllülerden ya elif ya Gökhan gider

  4. Dokunulmazlık sembolünü Sabriye aldi.isler değişti artık bence ya Gökhan ya elif gider adem Sserhat potaya girerse ünlülerden kimse gitmez

  5. Adem kendini beyenmiş saygisiz ADEM adelet adelet diyorya guc bakimindan en zayif Sabriye yi korumak mi adelet. Bunun adelet anlayişi ne onu anlamadim.Kesinlikle Sabriye GITMELI

  6. Elif gitmeli kendini bir sey sanmasi yanlış

  7. InweAllah Adem Wampiyon olur….Unlulerden birinin wampiyon olmasi ucun allaha her gun dua edirem….!!!!

  8. adem inşallah finale kalmaz çünkü saygısız ve karaktersiz bir insan bayanlara karşı him bir ama saygısı yok

Comments are closed.