Survivor 30 Mayıs 2017 Salı Akşamı Kim Elendi? Survivor’da Elenen İsim Kim


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 15:07
6

Mücadelenin en üst boyutlara ulaştığı Survivor’da 30 Mayıs’ta elenen kim oldu? 30 Mayıs 2017’de Survivor’a veda eden isim kim oldu? Merak edilen tüm sorular Survivor 30 Mayıs 2017 Salı Akşamı Kim Elendi? Survivor’da Elenen İsim Kim o sürpriz isim kim gibi tüm hepsi haberimizde.

Survivor’da Cumartesi ve Pazar akşamları büyük oylama yapıldı. Kıbrıs finaline doğru gidilen yolda yarışmanın en önemli adımı bu hafta atıldı. Bundan sonra oylama yapılmayacağı söylenen yarışmada en çok sms alan aday Kıbrıs finalini de garantilemiş olacak.

Sms oylaması seyirci ile paylaşılmayacak. Oyunlar tekrar devam ederken adı eleme potasına giren adaylardan hangisinin oyu daha az ise yarışmaya veda eden de o olacak.

Dokunulmazlık oyunlarından çok sms oylarının adayların geleceğini belirleyeceği yeni dönemde Salı akşamının elenen isminin Gökhan olması bekleniyor. Ancak Sabriye’nin son zamanlarda Kıbrıs finalini hak etmediği şeklinde açıklamalar yapmasının onun oylarını azaltabileceği de düşünülüyor.

Gökhan’ın şimdiye kadar yarışmada kalmasını sağlayan güçsüz rakiplerinin elenmesinin artık onun da Survivor yaşantısının sonunu getirdiği söyleniyor.

 

Geçtiğimiz pazartesi dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerden Sabriye ve Furkan potaya giren ilk isimler oldular. Bugün yapılacak dokunulmazlık oyunu ile beraber pota netleşecek.  Artık Adem’in desteğini arkasında bulamayacak olan Sabriye’nin elenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Furkan’ın performansı ve pozitif tavırları ona biraz daha zaman kazandıracak gibi.

30 Mayıs Salı günü yapılan dokunulmazlık oyununun kimin kazandığı hala gizliliğini koruyor. Bazı tahminler yapılıyor elbet. Ünlülerin sayı fazlalığı nedeni ile gönüllülerin hiç şansının olmadığı ancak Acun’un dengeyi sağlamak için ünlülerden bir ismi adadan göndereceği yorumları sosyal medyada sıkça dile getiriliyor.

Ve 2. dokunulmazlığı kazanan Gönüllüler oldu. Survivor 2017’de 30 Mayısta adaya veda edecek isim ünlülerden birisi olacak. İlhan ada konseyiden çıkan isim oldu. Ve büyük ihtimal adaya veda eden isim Sabriye olacak. Ancak aldığımız bilgilere göre Sabriye’ye çok oy atılmış ve Furkan’ın da elenme ihtimali varmış. Bakalım hep beraber görecez. Sizce Survivor’a veda etme zamanı gelen yarışmacı kim?

Ve Survivor 2017’ye 30 Mayısta veda eden isim Furkan oldu

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 29 Mayıs Pazartesi Ödül Oyununu Kim Kazandı?

 

Survivor 28 Mayıs Pazar Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Potaya Kimler Yazıldı?

 

Survivor 27 Mayıs Cumartesi Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

6 YORUMLAR

Comments are closed.