Survivor 3 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? İlk Eleme Potası Adayları?


Güncelleme: 4 Haziran 2017 : 00:21
3

Kıbrıs Finaline az kala artık hızlı çekimler gereği elemeler hızlandı. Survivor 3 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? İlk Eleme Potası Adayları? Ayrıntılar haberimizde.

Dominikte süre azalıyor. Kıbrıs finallerine çok  az kaldı ve haftada 2 eleme olacak çekilde hızlandırılmış çekimle de başladı. Bakalım 3 Haziran 2017 bu hafta dokunulmazlık oyunu kim kazandı, galipleri, eleme potası adayları ve elenen isim kim olacak? İşte detaylar.

Bir haftayı geride bırakırken 3 Haziran 2017 dokunulmazlık oyunununda galibi merak edilmeye başlandı. Adada sayı azaldıkça gerginlikler, grup içi rekabet ve takımlar arası sürtüşmelerde artıyor. Artık oyun yavaş yavaş bireyselliğe doğru gidiyor.

Dünkü ödül oyununda Adem -Ogeday ve Adem-Elif arasında yaşanan bir tartışma vardı. Tartışmanın tansiyonu iyice artmıştı. Adem’in Ogeday’a söylediği “anca ben düşersem kazanırsın” demesi Ogeday ve Gönüllüler tarafından tepki ile karşılandı. Adem’in bu çıkışına ise “Seni Ogeday mı düşürdü”, “Ogeday düşmüyosa sen de düşme” gibi cevaplar geldi. Sizce bu tartışmalarda kim haklıydı? Adem mi yoksa Elif-Ogeday mı?

Diğer taraftan Adem’in 3 Haziran dokunulmazlık oyunu fragmanında da yine tartışmalara girmesi onun şampiyonluğu eliyle Ogeday’a teslim ettiği yorumlarının yapılmasına neden oldu. Sizce de böyle mi? Adem bu tarz tartışmalara girerek oy mu kaybediyor. Yoksa Adem’le tartışanlar mı oy kaybediyor?


Dokunulmazlık oyununun galibini Cumartesi günü haberimizden okuyabilirsiniz. Sizlerin tahminlerinizi alalım. Size giden isim Sabriye mi yoksa Gökhan mı olur? Yoksa hiç tahmin etmediğimiz bir isim mi gidecek?

Evet yine kıran kırana bir oyun oldu. Dokunulmazlık oyununun ilk turunu 6-3 ünlüler aldı. 2. turda gönüllüler oyunu bırakmadı ve 6-4 gönüllüler oyunu almasını bildi. Ve 3. turda ciddi dengeler bozuldu ve ünlüler 3-1 oyunu alarak, 1. dokunulmazlık oyununun galibi oldular.

Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

  1. dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar. Bireysel dokunulmazlığı kim alırsa alsın (Berna hariç) Berna’nın ismi kesin olacak gibi. Peki bireysel dokunulmazlık oyunu neydi. Merdane benzeri silindir bir cisimle bir top düz bir zeminde tutulmaya çalışılıyor.

Gökhan ilk topu düşüren kişi oldu. Elif de düşürdükten sonra Berna ve Ogeday geriye kalan 2 isim oldular. Berna dokunulmazlık oyununu kazanan isim oldu. Ve vereceği isim büyük ihtimal Ogeday ve Gökhan’dan birisi olacak. Berna yaptığı açıklamada takım içi işbirliğinin sinyallerini verdi. Diğer taraftan Berna’nın takım içi işbirliğinin sinyallerini verse de oyunu kazandıktan sonra “Yesss” diye sevinmesi takım arkadaşlarından tepki aldı.

Ada Konseyinde Berna’nın bir isim söyleme hakkı var. Gönüllüler takım içi işbirliği ile stratejik bir isim çıkartmak istiyorlar. Çıkan isimler sırası ile ; Gökhan, Elif, Gökhan ve Gökhan. Yani ilk eleme potası adayı Gökhan oldu. Berna da taktik icabı Elif’ı söyledi. Böylece İlk eleme adayları Gökhan ve Elif oldular. Berna sanki kendince bir strateji geliştirdi. En azından bize öyle geldi. Sizler ne dersiniz bilmiyorum. Yorumlarınızla düşünclerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce Berna kendince bir oyun mu oynadı? Elif’i göndermek için bir strateji mi geliştirdi?

 

Survivor 2 Haziran 2017 Ödül Oyununu Kim Kazandı?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Comments are closed.