Survivor 28 Mayıs 2017 İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı?


Güncelleme: 29 Mayıs 2017 : 11:41
0

Survivor 2017’de Cumartesi Pazar günleri dokunulmazlık oyunu oynansa da büyük sms sırasında bir değişikliğe gidildi. Cumartesi günü ödül oyununu yapılırken Pazar günü de iletişim oyunu oynandı. 28 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan iletişim ödülü oyununun kazananı kim oldu?

Survivor 2017, en zor Survivor olmayı başardı. Yarışmacılar, eski sezonlarda aynı iletişim ödülü için savaşırken durum şimdi değişti. Artık iletişim ödülünü kazanamayan takım bir hafta önceki ödülü alıyor ve geriden geliyor. Bu durumda üst üste iletişim ödüllerini kaybeden gönüllüler aileleriyle mesajlaşma ödülüne çok geç ulaştı.

Survivor 2017’nin sonlarına gelinirken bu formatta da bir değişiklik söz konusu olacak gibi görünüyor. 28 Mayısta yayınlanan iletişim oyununun kazanan takımı hangisi olursa olsun aynı ödülü alabilecek. Bu şimdilik bir ihtimal olsa da bütün iddialar bu yönde olmaya devam ediyor.

Survivor’da ünlüler takımının erkekleri bir düşüş yaşarken kadın yarışmacılar erkeklerin eksikliklerini kapatmak için büyük mücadele gösterdi. Atışlardaki başarısı ile bilinen Sabriye, parkurda geriden geldiği için arkadaşlarını sinirlendirse de son dakikalarda başarılı olabildi.

28 Mayıstaki iletişim oyunu ödülünde kıran kırana bir mücadele olacak gibi görünüyor. Ancak ünlüler sayı olarak fazla olmalarının avantajını kullanabilirlerse iletişim ödülünde gönüllülerden daha şanslı olacak.

Gönüllüler ise parkurda daha fazla yarıştıkları için parkuru tanıma şansına sahip olacak. Bu nedenle parkurda hızlı olmayı başarabilirlerse oyun daha da kızışacak.

28 Mayista yapilan iletisim odulunu gonulluler kazandı. 28 mayısta oynanan iletişim oyununun kazananı gönüllüler oldu. Gönüllüler ilk seti 6-0 kazanırken ikinci turun kazananı ünlüler oldu. Final oyununa kalan oyunda final turu 2-2 olunca bayrak yarışı yapıldı. Bayrak yarışında ufak bir farkla kazanan taraf gönüllüler oldu.

Gönüllüler oyun sonrasında aileleri ile konferans görüşme yapabilme şansını yakaladı.

Survivor 28 Mayıs Pazar Voleybol Maçını Kim Kazandı?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 29 Mayıs 2017 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

 

Survivor 30 Mayıs 2017 Salı Akşamı Kim Elendi? Survivor’da Elenen İsim Kim