Survivor 2017 Yarı Final Oyununu Kazanan Kim? 20 Haziran 2017 Finale Hak Kazanan Kim?


Güncelleme: 20 Haziran 2017 : 23:01
22

Survivor 20 Haziran 2017 Yarı Final oyununu kim kazandı? 20 Haziran 2017’de yapılan yarı final yarışmasının kazananı kim oldu?

Survivor’da finale sayılı günler kaldı. Survivor 2017, diğer yıllardaki Survivor yarışmalarından daha farklı anlara şahit olmamızı sağladı. Performans anlamında çok iyi olmayan yarışmacılar son haftalara kadar giderken performansı iyi olan yarışmacılar erkenden elendi.

Berna ve Sabriye’nin ardından seri elemeler de oldukça ilginç bir isim daha elendi. İlhan Mansız, Kıbrıs yolculuğunda en güçlü adaylardan biri olmasına rağmen Ogeday karşısında smsi daha düşük olduğu için elendi.

20 Haziran 2017 Salı akşamı yapılan oyunda kazanan iki kişi yarı finalist olmayı garantileyecek. Ardından kalan 2 yarışmacı arasında sms oylaması yapılacak. Sms’i kazanan kişi de yarı finalistlerden birisi olarak. Son 2 yarışmacının sms oylaması Kıbrıs’ta yapılacak ve dolayısı ile elenen yarışmacının elemesi de Kıbrıs’ta yapılmış olacak.

3 yarışmacı yarı finalist olduktan sonra tekrar sms oylaması yapılacak. En düşük oyu alan kişi elenirken sona kalan 2 yarışmacı tekrar sms oylamasına çıkacak. En çok desteği alan yarışmacı Survivor 2017’nin de kazananı olacak.

20 Haziran’da yapılan oyun, hem dengenin hem de hızın kazandığı bir oyun oldu. tahtanın üzerinde iki topu dengede tutmaya çalışan oyuncular bireysel olarak yarıştı. Ogeday ve Sema’nın oldukça hızlı olduğu yarışmada kıran kırana bir mücadele yaşandı.

20 Haziranda yapılan oyunda Serhat Akın eğer yarı finali garantilemezse elenen isim olacak gibi görünüyor. Sizce Kıbrıs’ta yarı finale veda etmesi gereken isim kim? Survivor 2017’de kimi destekliyorsunuz?

Diğer taraftan hem sosyal medyada hem de farklı platformlarda çok farklı analizler ve tahmin yapılmakta. Kıbrıs finalistlerinin kimler olduğuna dair bir çok tahmin yapılıyor. Bu tahminler elbette belli istatistiki bilgiler ışığında yapılıyor.

Tahminlerin kimi tutsa da bazıları tutmuyor. Bunun en önemli sebebi Acun’un fan kitlesi en çok olan yarışmacıları öne çıkartma düşüncesi. Bu şekilde program o kadar fazla izleyici tarafından takip edilecek.

Şuan Kıbrıs finalistleri ile ilgili bizlerin de tahminleri var. Farklı platformlarda yaptırmış olduğumuz istatistikler ve anketler mevcut. Anketlerin çoğunluğu Ogeday’ı önde göstermekte. İkinci Adem geliyor. Sema’nın ise tüm Türkiye tarafından kabul gören bir performansı var.

Sema’nın mutlaka finale kalacağını düşünüyoruz. Çünkü Sema’nın bu performansı Acun tarafında geri plana atılamaz. Eğer öyle bir şey yaparsa çok tepki alacaktır. Ki bizce Sema da finalleri hak etti.

Büyük Finalde Ogeday ve Serhat’ın bariz üstünlüğü dikkat çekti. Serhat ve Ogeday’ın performansları dikkatlerden kaçmadı. Sema-Ogeday ve Serhat son 3’e kalarak zorlu bir mücadele verdiler. İlk yarı finalist kadiköyün boğası serhat akın oldu.Tebrik ediyoruz.Kendini sms’e bırakmadan kaderini kendi eliyle belirledi.Dün esmeye başlayan serhat akın rüzgarı bugünde etkisini devam ettirdi.Mücadelesi,hırsı,azmi ve başarısıyla ünlüler takımının en iyi erkek yarışmacısı olarak hakkıyla buralara kadar geldi. Şimdi her şey halkın elinde.

İkinci Finalist Ogeday oldu. Böylece Ogeday ve Serhat Kıbrıs’ın ilk yarı finalistleri oldu. Adem ve Sema sms oylamasına gidecekler. Kıbrıs sms sonuçlarını aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

Bizim Kıbrıs Finalistlerimiz Ogeday-Sema ve Adem..Sizlerin tahminleri nelerdir? Sizce hangi isimler Kıbrıs’ı görecek? Kıbrıs Sms Sonuçlarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

Survivor 2017 Kıbrıs 2. Yarı Finalist Sms Sonuçları-Kıbrıs Finalistleri Kimler?

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

Survivor 2017 Kıbrıs Finalistleri Bell Oldu! İşte O İsimler

22 YORUMLAR

  1. Ademde iyi bir yarışmacı ama ogeday performansıyla Duruşu be efendiliğiyle şampiyonluğu netttttt en çok hak eden isimdir nokta OGEDAY ŞAMPİYON bitti

  2. Konu hakkında fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz.orgedaykazanircokefenbirisiohakediyorademihicsevmiyorum

Comments are closed.