Survivor 2017 Kıbrıs Finalistleri Bell Oldu! İşte O İsimler


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 09:02
15

Yayınlandığı günden beri izlenme rekorları kıran yarışma programı Survivor 2017‘de nihayet sona gelindi. Zorlu etaplarda yarışan isimler tek tek elenerek Kıbrıs finalistleri ortaya çıktı. İşte o isimler…

Toplam 28 yarışmacı ile başlayan Survivor 2017 her hafta 1 ismin adaya veda etmesi sonucu son şeklini aldı. Zorlu Dominik adasını şimdi daha zorlu Kıbrıs Adası izleyecek. Kıbrıs Finalistlerinin tam listesi haberimizde…

Survivor 2017 Kıbrıs finalistleri kim oldu? Suvivor 2017 finali kim kazanacak? Survivor 2017 Kıbrıs finaline kimler hak kazandı?

Haftanın en çok izlenen programlarından olan Survivor’da nefesler tutuldu ve sona gelindi. Haftalardır en ağır şartlarda yarışmalarını sürdüren ve mücadele eden iki takım için yarışmalar biterken sıra sms mücadelesine geldi.

Ünlüler ve gönüllüler takımındaki kıyasıya rekabetin sonuna gelindiğinde finale daha fazla takım arkadaşı ile giden taraf ünlüler olacak. Çünkü gönüllüler performansı en iyi olan isimler, son haftalardaki başarısızlıkları nedeniyle ünlülerin karşısında duramayacak.

Ancak gönüllüler takımındaki en başarılı isim olan Ogeday, hem aldığı sembol ödülleri sayesinde hem de halkın desteği ile final koltuğunu gören isimlerden birisi olacak gibi görünüyor.

Gönüllüler takımındaki kadın yarışmacılardan Tuğçe, Elif ve Berna’nın Sema karşısında şansları yok gibi görünüyor. Kadın yarışmacılar içinde performansı en üst sırada bulunan Sema, finali görmeyi hak ettiğini her fırsatta gösterirken kazandığı bireysel semboller Kıbrıs yolunda ona çok yardımcı olacak.

Ünlüler takımının bir diğer yarışmacısı Sabriye sms sıralamasında güçlü olsa da düşük giden performansı onun elenmesine neden olabilir. Ancak Sabriye’nin en büyük dostu Adem, final koltuğunu şimdiden halk desteği ile garantilemiş gibi. Yapılan tüm anketlerde en çok desteklenen yarışmacı Adem olurken Adem hiç bireysel sembol kazanamadı. Ancak sms sıralaması onu finale taşıyabilir.

Ünlüler takımında finale kalması muhtemel olan diğer isimler ise Serhat Akın ve İlhan Mansız. İlhan Mansız, yarışmanın sonundaki bitirici atışları ile adından söz ettirirken Serhat Akın da yarışmalarda inanılmaz bir hıza ulaşıyor.

Sizce Survivor 2017 finalini hangi yarışmacılar hak ediyor? Finale kimler kalmalı? Finale kalacak isimlerden hangilerini destekliyorsunuz? Survivor 2017 ile ilgili tüm görüş ve düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Finalist isimleri netleştiğinde sitemizde güncelleme yaparak sizlerle en güncel isimleri paylaşmış olacağız. Bizi takipte kalın!

SURVİVOR 2017 İLE İLGİLİ TÜM HABER VE YORUMLARI > BURADAN < TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Diğer taraftan finale 5 isim gideceği duyurulurken daha sonra 4 ismin yarı finale kalması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Aynı zamanda İlhan gibi bir ismin elenmesi de Survivor’a yapılan eleştirileri arttırdı. 20 Haziran Salı günü yapılan Çeyrek Final maçında İlk Finalistler Serhat ve Ogeday oldular. Sema ve Adem sms oylamasına gidecekler. Sms oylaması sonucunu aşağıdaki bağlantılardan takip edebilirsiniz.

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce açıklanan finalist isimleri gerçeği yansıtacak mı? Acun isimlerle ilgili oynama mı yapıyor?

Sevdiğiniz haberleri sosyal medyada paylaşmayı unutmayın. Hayat paylaştıkça güzelleşir. 🙂

Survivor 2017 Kıbrıs 2. Yarı Finalist Sms Sonuçları-Kıbrıs Finalistleri Kimler?

Survivor 2017 Yarı Final Oyununu Kazanan Kim? 20 Haziran 2017 Finale Hak Kazanan Kim?

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

15 YORUMLAR

  1. Adem Kılıççı sörvayvır da bir insanlık örneği vermiştir.Bir bayanı korumuş , değer vermiştir.Adem ve Sabriye adeta saldırıya uğramışlar, 4lü tarafından tecrit edilmişler,aşağılanmışlardır.4lünün bakışları seyırciyi rahatsız ediciydi.HADİ KADINLARA SAYGI DUYANLAR, İNSANI İNSAN OLDUĞU İÇİN SEVENLER ,HERKEZ ZENGİN TABAKAYA MENSUP OLMAYABİLİR,ANADOLU İNSANI BAŞTACIMIZ DIYENLER.ADEM KILIÇÇIYI DESTEKLE.Ben ilk defa yorum yaptım.

  2. Adem Kılıççı sörvayvır da bir insanlık örneği vermiştir.Bir bayanı korumuş , değer vermiştir.Adem ve Sabriye adeta saldırıya uğramışlar, 4lü tarafından tecrit edilmişler,aşağılanmışlardır.4lünün bakışları seyırciyi rahatsız ediciydi.HADİ KADINLARA SAYGI DUYANLAR, İNSANI İNSAN OLDUĞU İÇİN SEVENLER ,HERKEZ ZENGİN TABAKAYA MENSUP OLMAYABİLİR,ANADOLU İNSANI BAŞTACIMIZ DIYENLER.ADEM KILIÇÇIYI DESTEKLE.

  3. Beşiktaşlı taraftarlara yazıklar olsun İlhan nın oyu ogedaay pisliğinden düşük olduğu bu oyunda Acun efendi müdahil olarak istediğini kazandırıyor noter Rabia falan hikaye

Comments are closed.