Survivor 2017 Berna Neden ve Nasıl Elendi?


Güncelleme: 15 Haziran 2017 : 23:44
2

Survivor 2017 finale az bir zaman kala adaya vedalar da artmaya başladı. En son, Gökhan ve Elif’ten sonra şimdi de Sabriye adaya veda eden isim oldu. Peki Berna’nın elenmesindeki ana etken ne idi. Berna neden elendi?

Acun’un sunumu ile Tv8 ekranlarında gösterilen ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor 2017’de sona yaklaşıldı. Kıbrıs Finali’ne çok az kaldı ve yarışmacılardan en az oyu alan adaya veda edecek.

Bildiğiniz gibi Sema Kıbrıs finallerini garantiledi. Sema haricinde 4 isim daha ismini Kıbrıs’a yazdıracak. Gökhan ve Elif’in ardından elenen Berna Kıbrıs hayallerine veda eden isim oldu. Berna’nın elenmesinde ki ana etken ne idi? Berna neden elendi? Berna için yapılan eleştiriler neler oldu?

Berna genel itibari ile yapılan eleştirilerden de anlaşılacağı gibi Göz6 programından kazandığı fanları ile buraya kadar geldiği.

Kimi yorumlarda “eğer hak etmeseydi buraya kadar gelmezdi” diyenler olsa da çoğu izleyici Berna’nin oyunların başından beri duygularını çok iyi kullandığı, göz yaşları ile izleyicileri etkilediği ve Göz6 programındaki fanlarının desteği ile buraya kadar geldiğini söylemekteler.

 

Survivor 2017 Finalistleri Kim Olacak?

 

Survivor 2018 All Star Kadrosu? Survivor All Starda Kimler Olacak?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Evet sizce Berna’nın elenmesindeki ana etken ne idi? Berna neden elendi? Sabriye ile potaya kalması ve elenmesi Sabriye ile girdiği yanlış diyaloglar mıydı? Lütfen düşüncelerinizi yorum yaparak bizler paylaşın.

Comments are closed.