Survivor 2017 22 Haziran Finali Sms Sonuçları-Şampiyon Belli Oldu


Güncelleme: 23 Haziran 2017 : 00:33
16

Survivor 22 Haziran 2017 sms sonuçları belli oldu? Survivor 22 Haziran 2017’de kim birinci oldu? Survivor 2017 finalini kim kazandı?

Survivor 2017, aylardır ekran karşısında izleyiciler ile buluşuyordu. Büyük emek verilen program, yayınlandığı her gün reyting sıralamalarında ilk 3’te olduğu için büyük bir başarı sergiliyordu. Birçok ünlü dizi ve programı reytinglerde gerisinde bırakan programda 2017 yılının da finali yapıldı.

Survivor 2017’ye Adem ve Sabriye dostluğu, İlhan-Sema-Serhat-Furkan dörtlüsü, gönüllüler takımının en başarılı yarışmacısı Ogeday’ın performansı damga vurdu. Birçok kavganın da yaşandığı Survivor 2017’de diskalifiye olma durumu yaşanmasa da büyük tartışmalar yaşandı.

Survivor 2017’nin bitmesi izleyiciyi üzerken büyük finalde kimin birinci olduğu da büyük merak konusu oldu. Ogeday ve Adem ikilisi, yarışma boyunca birbirlerine mesafeli durdular. En başta adalar birleştiğinde konuşmaya başlasalar da Ogeday, Sabriye’nin tabiriyle fantastik dörtlüye daha yakın bir yarışmacı oldu. Furkan elenmeden önce Furkan’la da iyi bir dostluk kurdu.

Adem ise Sabriye ile sorunları bitmiş olsa da diğer takım arkadaşlarıyla yakınlık kuramadı. Tüm kavgaların bittiği söylense de takımda her zaman bir uzaklık yaşandı. Hatta Sema kendi takım arkadaşı yerine Ogeday’la Kıbrıs’a gitmek istediğini de söyledi.

Bütün olaylar sonrasında Kıbrıs finaline kalan iki ismin Ogeday ve Adem olması bekleniyor. Ancak büyük sms bu ikili arasında oldukça yakın bir sonuçla sonuçlanacak gibi görünüyor. Hem çeyrek finalde hem de yarı finalde sms atan Adem’in sevenleri eğer yeterli sms atamazsa Ogeday bu senenin şampiyonu olacak.

Sizce Survivor 2017’nin şampiyonu kim olmalı? Siz Adem’i mi yoksa Ogeday’ı mı destekliyorsunuz?

Ve Şampiyon Ogeday

Survivor 2018 All Star Kadrosu? Survivor All Starda Kimler Olacak?

Survivor 2018 All Star Olacak Mı? Ne Zaman Başlayacak?

16 YORUMLAR

  1. Ogeday sampiyon olmasaydida icimde bastan beri sampiyondu

    ogeday ismini acundan duydugumda agladim sevincten cok sevindim

  2. Adem bey!Finalde çok güzel rol sergiledin…Yarışlarda OGEDAY kazandığında hain bakışların hala gözlerimin önünde.Ogeday kazandı,çok sevindim.

  3. Ben Ademin sampiyon olmasini istiyorum. Aslinfa hak eden Ogeday. Cunki o yanliz basina 5 kisi yendi. Bence ikiside hak ediyor.

Comments are closed.