Survivor 2017 12 Haziran’da kim elendi?


Güncelleme: 13 Haziran 2017 : 00:30
18

Survivor 2017 12 Haziran’da kim elendi? Survivor 12 Haziran 2017 Pazartesi akşamı kim elendi? Survivor 12 Haziran 2017 elenme adayları kimler?

Survivor 2017’de Kıbrıs finaline çok az bir zaman kala 3 kişi kalan gönüllüler takımı 5 kişi olan ünlüler takımına karşı büyük bir savaş veriyor. 3 kişi kalmalarına rağmen birçok ödül kazanan gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunlarında da büyük bir mücadele sergiledi.

Survivor 2017’nin büyük finaline çok az bir zaman kaldığı için hem ünlüler takımındaki hem de gönüllüler takımındaki herkes Kıbrıs finalini garantilemek istiyor. Kıbrıs finaline giden yolda ise 27 ve 28 Mayısta yapılan toplu sms sonuçları etkili oluyor.

Toplu sms sonuçları içerisinde en altı sırada olan yani oyu en düşük olan yarışmacı potaya çıktığında elenmek durumunda kalıyor. Geçtiğimiz hafta Elif, İlhan ve Adem’le aynı potaya çıkan Gökhan, bu kişiler arasında oyu en az olan kişi olduğu için elenmişti.

 

Ünlüler 10 Haziranda yapılan dokunulmazlık oyununda oldukça başarılı bir performans sergilerken gönüllüler büyük üzüntü yaşadı. 3 kişi kalan gönüllüler takımında bir veda daha yaşanmak istemezken ünlüler oyunu kazanmak için büyük mücadele gösterdi. 10 Haziran’daki dokunulmazlık oyunun gönüllüler tarafından kaybedilmesiyle birlikte gönüllülerde bireysel dokunulmazlığı kazanan Berna hariç iki kişi eleme adayı oldu.

12 Hazirandaki oyunu gönüllüler takımının kazanmasıyla birlikte ünlüler takımındaki Sabriye de potaya girdi. Ardından Adem bireysel dokunulmazlık ödülünü kazandı ve İlhan’ın adını pota için söyledi. Bu durumda elenen isim Elif oldu. Ogeday, Elif, Sabriye ve İlhan potasında en düşük oyu alanın da Elif olduğu belli oldu.

 

Survivor 2017 Finalistleri Kim Olacak?

 

Survivor 2018 All Star Kadrosu? Survivor All Starda Kimler Olacak?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

18 YORUMLAR

  1. Demek oynayan kazanmıyor iki yuzluler kazandiriliyor ben bakmam artık hak kimin derseniz sema ogeday

  2. Survivor yarışmasında elenenler oylarla değil,Ilıcalının kararıyla gittıgine inanîyorum yoksa sabriye ve berna oraya kadar gelemezdi

  3. Sema kadar dürüst davranan yok kız olarak

    Kadın finalist olaraktan bu SEMAN ın hakkı
    Umarım busene SEMA olur şampiyon

  4. Sema kadar dürüst davranan yok kız olarak

    Kadın finalist olaraktan bu SEMAN ın hakkı
    Umarım busene SEMA olur şampiyon

  5. berna ile sabriye elenmesi lazim buraya kadar nasil geldiler hepimîz biliyoruz.Bence performansi zayif olan elenmeli ben Semayi tutarim ama elifin hakkini yememek lazim Berna mali ve Sabriye kagnisi varken Elifin elenmesi hata Acun beyin seneye bunu çozmesi gerekir degilse berna ue sabriye gibiler sampiyon olur.Elif volkan gokhan furkan gibiler elenir.olmaz boyle Acun beye duyrulur.oyun oynanmadan elenecekleri\&90 biliyoruz.buda izlemeyi durduruyor

  6. Hic mi hic halk etmiyor Sabriye o kadar küfur ediyor o kadar insanlari rencide ediyor Survivor da başta Acun ilicaliyi bile saymiyor en büyük termiyesizliyi yapiyor ama daha halen Survivor da duruyor. Burada en cok Acun ilicaliya iş düşüyor Sabriye yi yaptigi termiyesizlikten dolayi elenmisi gerekiyor

Comments are closed.