Survivor 2017 11 Mayıs İlhan Mansız ve Serhat Neden Kavga Etti?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 11:33
4

Survivor Serhat Akın ve İlhan Mansız neden kavga etti? Serhat Akın diskalifiye mi olacak? İlhan Mansız Serhat Akın’la neden karşı karşıya geldi?

Survivor 2017 büyük bir heyecan ve atraksiyonla devam ediyor. Acun’un son anda yaptığu sürpriz herkesi şaşırttı. Televizyon tarihinde bir ilki gerçekleştiren Acun büyük ödül olarak kazanan takımın her oyuncusuna bir araba verecek.

Survivor 2017 büyük ödül oyununda İlhan ve Serhat neden kavga etti? Büyük ödül oyunu dostları arasını mı açtı? Ödül oyununu ünlüler mi kaybetti?

Survivor 2017’de sular durulmak bilmiyor. Ünlüler ve gönüllüler arasındaki mücadele heyecanla devam ederken takımlar kendi içlerinde tartışmalar yaşamaya başladı. Ünlüler takımı, büyük kavgaları geride bırakmışken kendi içinde bölünmeler başladı. Survivor 2017 başladığından beri ünlüler takımında büyük gruplaşmalar oldu. Serhat, Sema, İlhan ve Furkan dörtlü olarak takımdaki yerlerini korudu. Karşılarındaki rakiplerden Adem ve Sabriye hariç hepsini elediler.

Sabriye’nin fantastik dörtlü ismini verdiği dörtlüde geçtiğimiz günlerde de bir tartışma yaşanmıştı. Serhat Akın, yarışmada yükselen nabzını takım arkadaşlarına da yansıttı. Oyunlar sırasında mağlubiyet aldığında gerginleşen takım arkadaşlarının üzerine gitmesi nedeniyle zaten Panoramada da eleştiriler almıştı. Serhat Akın, Furkan’a oyunu kaybettikten sonra konuşma yapınca Furkan’la aralarında tartışma çıkmıştı.

11 mayısta yayınlanan programda ise Serhat ve İlhan burun buruna geldi. Takıma verdiği taktiklerle takımı yükselten İlhan, Serhat’a da uyarı yapmak istedi. Ancak Serhat, İlhan’ın kendisine yüksek sesle bağırmasını kaldıramadı.

Tıkla>>> Survivor 2017 Büyük Ödüldeki Arabanın Markası, Özellikleri, Piyasa Değeri Ne?

Serhat Akın, İlhan Mansız’a karşısında çocuk olmadığını ve bağıramayacağını söylediğinde tartışma büyüdü. İkilinin arasına takım arkadaşları Sema girdi ve tartışmayı bitirmeye çalıştı. Uzun süredir aralarında soğuk rüzgarlar esen Serhat ve İlhan bundan sonra bir araya gelmeyecekmiş gibi görünüyor.

Sizce İlhan ve Serhat bu kavganın üzerine barışır mı? Yoksa ünlüler bölünmeye devam mı edecek?

Tıkla>>> Survivor 11 Mayıs 2017 Büyük Ödül Oyununu Kim Kazandı?

 

 

4 YORUMLAR

  1. Serhat Akın herkese bağırınca iyiydi tabi kendine yapılmasını istemiyorsan başkasına da yapmayacaksın!!

Comments are closed.