Survivor 2 Mayısta kim elendi? Şok Olacağınız İsim Kim?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 08:40
3

TV 8 ekranlarının reyting rekortmeni Survivor yarışma programında 2 Mayıs 2017 Salı akşamı kim elendi? Berna, Gökhan, Anıl ve Burçak’tan oluşan potadan kimin adı çıktı? Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor’da heyecan gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler adasının birleşmesinin ardından adada olaylar daha da karmaşık hale geldi. Adaların birleşmesinin ardından elenen ilk isim Pınar olurken sonraki haftada da Şahika elendi.

Survivor’da 27 Nisan’da yapılan dokunulmazlık oyununun kaybedeni gönüllüler oldu. Gönüllüler, ünlülüler ile büyük bir mücadele içerisine girişse de mücadelenin kazananı ünlüler oldu ve ünlüler rahat bir konsey geçirdi. Bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Ogeday da bir isim söyledi. Takım kararı ile potaya giren isim Berna olurken Ogeday’ın söylediği isim Anıl oldu.

30 Nisanda yayınlanan dokunulmazlık oyununa da yine ünlülerin başarısı damga vurdu. Üst üste çok dokunulmazlık oyunu kaybettiği için kan kaybeden Ünlüler, dokunulmazlık oyununda ekstra bir performans sergiledi. Gönüllülerin dokunulmazlığı kaybetmesi sonrasında konseye gitmeleriyle büyük tartışmalar yaşandı.

Takım kararı ile potaya giren ismin Gökhan olması beklenirken potaya hem Gökhan hem de Burçak girdi. Burçak’ın potaya girmesini beklemeyen takım arkadaşları büyük bir şok yaşadı. Anıl, adi bir eleme olabilmesi için bu dört kişinin potaya girmesi gerektiğini söyledi. Bu nedenle Tuğçe tarafından ağır eleştirilere maruz kalsa da diğer takım arkadaşları da ona destek oldu.

Survivor’ın 2 Mayısta yapılan elemesinde gitmesi beklenen isim Burçak oldu. Survivor Panoramada en az desteklenen isim olan Burçak, adı eleme potasına yazılmadan önce de büyük eleştiri alıyordu. Erdi ve Hakan Burçak’ın ilk yazıldığı potada gideceğini daha önce de iddia etmişlerdi.

3 YORUMLAR

Comments are closed.