Survivor 2 Mayıs 2017 Fragmanı 79. bölüm Özet-Kim Elendi?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 08:38
0

Survivor 2017 heyecan dolu bölümleri, zorlu parkurları, kıyasıya grup içi mücadeleleri ile izleyenleri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Her hafta bir eleme ile Kıbrıs Finaline bir adım daha yaklaşan yarışmacılarda güç ve kuvvetin de tükenmeye başladığı, sabrın azaldığını görmekte mümkün. Survivor 2 Mayıs Fragmanı 79. bölüm Özet-Kim Elendi?

Ünlülerden Şahika elenmiş ve adada 6 kişi kalan ünlüler 8 kişi kalan gönüllüler karşısında sayı avantajını kullanamamaktadırlar.

Ünlüler her ne kadar haftaya moralsiz başlasa da Gönüllülerde sinirler gerilmeye başladı. Grup içinde kavgaların arttığı adada Burçak ve Anıl’ın kavgasına Tuğçe ve Anıl kavgasıda dahil oldu. Tuğçe ve Burçak’ın Anıl karşısında haddi aştıkları yorumları sosyal medyada yapılırken Burçak’ın adaya veda edeceğini söyleyenlerde az değil.

Diğer taraftan hava şartları ne olursa olsun Adada yarışların devam etmesi ile Survivor ruhuna çok yakıştığı doğrudur. Programa ayrı bir hava kattığını söyleyebiliriz.  Diğer taraftan Burçak hakkında yapılan bir yorum şöyle “Onun bunun arkasindan konusup, kotuleyip, itibarsizlastirip bu zamana kadar o adada kaldin Burcak. Kendini Elif’le kiyaslayabilecek kadar da hadsizsin. Insallah bu potada sen gidersin.”

 

 

 

 

 

Survivor 2 Mayıs 79. bölüm Fragmanı (Güncellenecektir)