Survivor 16-17 Haziran Dokunulmazlık Oyunlarını Kimler Kazandı? İşte Elenen İsim!


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 14:17
7

Survivor 16 Haziran 2017’de dokunulmaz kim? Survivor 2017’de 16 Haziranda yapılan dokunulmazlık yarışmasında kim dokunulmaz olmayı başardı?

Survivor’da final haftasına girildi. Kıbrıs finaline son 1 hafta kala elemeler de sıklaşmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Elif’in elenmesinin şaşkınlığı gönüllüler takımında sürerken oyunlar da bu nedenle bireysele döndü. 5 kişi kalan ünlüler takımı zaten 2 gruba ayrılmıştı.

Bu nedenle oyunların bireysele dönmesi de büyük üzüntü yaratmadı. Bundan sonra herkes kendisi için yarışacak.Bireysele dönülen dokunulmazlık oyunlarında kadın yarışmacılarla erkek yarışmacılar da karşı karşıya geldi. Daha önce benchte birbirini destekleyen takım arkadaşları artık rakip oldu.

16 Haziranda yapılan dokunulmazlık oyunu, önceki günkü dokunulmazlık oyunu gibi denge üzerine kuruldu. İlk yapılan oyunda yarışmacılar denge tahtasında birbirini suya düşürmeye çalışmıştı.

Bu sefer de yarışmacılar dönen silindir üzerinde rakip yarışmacıyı suya düşürmeye çalıştı. Oldukça zor bir denge oyunu oynayan yarışmacıların sinirleri de gerildi. Dostlukları ile bilinen Adem ve Sabriye arasında büyük bir gerilim yaşandı.

Denge oyunlarında çok iyi olan İlhan Mansız ve Ogeday önceki oyunda başarılarını kanıtlamıştı. Bu nedenle 16 Hazirandaki dokunulmazlık oyununun kazananı da Ogeday olacak gibi görünüyor. Ardından dokunulmazlığı Adem’in alması, potaya Sabriye, Serhat ve İlhan isimlerini çıkaracaktır.

Sabriye, bundan önce birçok kişiyi elemiş olsa da artık karşısında oldukça güçlü rakipler var. Bu nedenle bu hafta, Sabriye’nin Survivor’daki son haftası olabilir. Hem sosyal medya destekçileri hem de Survivor izleyicileri de Sabriye’nin elenmesi gerektiğini düşünüyor. Sizce kim elenmeli? Survivor 2017’de elenme sırası kime geldi?

Ve 16 Haziran akşamı oynanan 1. dokunulmazlığı Ogeday kazandı. Ogeday yarınki dokunulmazlıkta olmayacak ve diğer yarışmacılara nazaran daha sakin bir kafayla konseye çıkacak. Kendisini tebrik ediyoruz. Yarınki-17 Haziran 2. dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı en kısa zamanda haberimizde olacak. Bizi takipte kalın.

Survivor 17 Haziran 2. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 17 Haziran 2017 Kim Elendi?

Ogeday ilk oyunu kazanmış ve 2. dokunulmazlık oyununda oynamadı. Sema ve Ogeday yarışmayı kenardan izledi. Zor bir parkurda oynanan oyunda kimsenin hata yapma şansı yoktu. Herkes bu oyuna sıkı bir şekilde sarıldılar.

Özellikle Sabriye için kritik bir yarıştı. Sabriye kendisinin de ifade ettiği gibi, yarışmacılar arasında en kötü performansa sahip oyuncu. Adem’in gölgesinde son 6’ya kaldı. Artık bireysele dönen yarışmada yolun sonu geldi gibi.

2. Dokunulmazlık oyununa dair gelen haberler var. Oyunu kazanan İlhan oldu. İlhan dokunulmazlığı kazanarak konseydeki elemeden kendisini korudu. Diğer taraftan Adem, Serhat ve Sabriye’nin eleme potasında olduğu konseyde elenen isim Sabriye. Sabriye adaya veda eden isim oldu. Evet Dominikten gelen haberlere göre elenen isim Sabriye. Kendisine hayatında başarılar diliyoruz.

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 2017 Berna Neden ve Nasıl Elendi?

 

Survivor 2017 Kıbrıs Finalistleri Bell Oldu! İşte O İsimler

7 YORUMLAR

Comments are closed.