Survivor 15 Haziran 2. Dokunulmazlığı Kim Kazandı?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 13:02
0

Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken adadan isimler tek tek gidiyor. 6 kişi kalan adaya bir isim daha veda etti. Survivor adasında 15 Haziran 2017 kim elendi? Survivor 15 Haziran 2. Dokunulmazlığı Kim Kazandı? İşte ayrıntılar.

Bildiğiniz gibi Survivor 2017 Final Haftasına girdi. Seri çekimlerle beraber adada ki elemelerle hızlandı. En son Elif adaya veda etmiş ve adada 7 isim kalmıştı. Geçtiğimiz günde ise Sabriye’nin adaya veda etmesi ile adada 6 isim kalmış oldu.

Son zamanların en çok izlenen yarışma programı Survivor Acun’un sunumu ve yapımcılığında Tv8 ekranlarında devam ediyor. 2017 senesi için gerçekten farklı bir yarışma formatı ile izleyicilerin karşısına çıkan Survivor hem yarışmacıları hem de oynanan parkurlar ve verilen ödüllerle 2017 yılına damga vurmayı başardı.

Diğer taraftan hala eleştirilerin odağı olan Survivor, hakkında çıkan spekülasyonlarla her yıl olduğu gibi bu yılda gündemde olmayı başardı. Özellikle Sabriye ve Berna’nın son 7 içerisinde kalması bu eleştirilerin temel odağı oldu. Sabriye geçtiğimiz gün elendi ancak Berna’nın hala adada olması eleştirilerin devam etmesine neden oldu.

Acun gelen eleştirilere özellikle Konsey toplantılarında cevap vermeye çalıştı ancak bu çabaları sonuç vermemiş gibi. Eleştiriler her geçen gün artarak devam etmekte.

Peki 15 Haziran 2017 Survivor adasına kim veda etti? Survivor 2017 15 Haziran kim elendi? Merak edilen o isim en kısa zamanda haberimizde olacaktır. Bizi takipte kalın.

Ve gelen haberlere göre 2. Dokunulmazlığı Adem kazanmıştır. İlhan, Berna ve Sabriye’nin elendiği oyunda Serhat ile kıyasıya yarışan Adem dokunulmazlık oyununu kazanan isim olmuştur.

Ve elenen isim Sabriye. Kendisine hayatında başarılar dileriz. 

 

Survivor 2017 Finalistleri Kim Olacak?

 

Survivor 2018 All Star Kadrosu? Survivor All Starda Kimler Olacak?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?